Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Πλανήτης Γη Online > Nέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-01-06, 15:16
Το avatar του χρήστη beetlejuice
beetlejuice Ο χρήστης beetlejuice δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή Ομιλία του Π. Γιαννουλάκη στην Αθήνα

Οπως και περσυ, ετσι και φετος, ο γνωστος συγγραφεας Παντελης Γιαννουλακης θα "κατηφορισει" στην πρωτευουσα για μια πολυ ενδιαφερουσα ομιλια.

"Η ΝΕΟΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 20ού και 21ου ΑΙΩΝΑ" ο τιτλος της .Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθει στις 18 Ιανουαριου στον Πολυχωρο 471 ,Κεραμεικου 53 και Μυλλερου, Μεταξουργειο στις 19:00.

Την εκδηλωση θα προλογισει ο αρχισυντακτης του περιοδικου Strange Λουκας Καβακοπουλος

Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου
----------------------------------------
meta Journalist

Αγαλματένια Κρίνα

Μυθικισμός

Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού

Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 07-01-06 στις 18:04
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-01-06, 10:59
Το avatar του χρήστη Voel
Voel Ο χρήστης Voel δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Queensland, Australia
Προεπιλογή

Οχι ρε γαμωτο.......εφημερευω στις 18 >
John 8:32
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-06, 14:47
Το avatar του χρήστη Antonia
Antonia Ο χρήστης Antonia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Smile Θέλει κανείς να πάμε μαζί;!!! Οεο...

Επειδή, για ακόμα μια χρονιά, σκοπεύω να πάω αλλά θα επιθυμούσα να μην είμαι μόνη μου εκεί, αν ενδιαφέρεται κάποιος/α να συναντηθούμε κάπου και να πάμε μαζί, ας μου στείλει ένα pm ή ας το γράψει εδώ και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί του/της.
Παλιά 18-01-06, 18:39
Μέλος της ομάδας Gateway

Προεπιλογή

Το xamini και η Antonia βρισκονται αυτη τη στιγμη στο Μεταξουργιο για να παρακολουθησουν και να καλυψουν την ομιλια. Ελπιζω σε λιγες ωρες να εχουμε τις πρωτες εικονες και σχολια απο την εκδηλωση

meta Journalist

Αγαλματένια Κρίνα

Μυθικισμός

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-06, 07:56
Το avatar του χρήστη agaliarep
agaliarep Ο χρήστης agaliarep δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Mandri
Προεπιλογή

Μια μεγάλη… μεταφυσική αλλά και φιλοσοφική συζήτηση οπου ο Γιαννουλάκης για ακόμα μια φορά όπως και στα βιβλία του πήρε φόρα και ταξίδεψε μαζί μας από τον μύθο στην πραγματικότητα, από το ψέμα στην αλήθεια και από την αλήθεια στο ψέμα, μέσα από αστικούς και μη μύθους, διηγήσεις, παραδώσεις, παραπλανήσεις αλλά και περιπλανήσεις, μυστικά και αλήθειες, βιβλία, σχόλια, πληροφορίες, από την Θεσσαλονίκη ως την Αθήνα και από την Αθήνα ως την Νορβηγία, αναζητώντας την αλήθεια μέσα στο ψέμα τονίζοντας ότι δεν είναι ερευνητής και εξερευνητής αλλά ουσιαστικά περιηγητής της ζωής και συγγραφέας.
Αφήνω για περισσότερες πληροφορίες να γράψει το xamini και να δημοσιεύσει και η Αντωνία τις φωτογραφίες από την ομιλία αναμένοντας να επαλειφθούν και να γνωστοποιηθούν επίσημα οι τελευταίες πληροφορίες που μας έδωσε ο Γιαννουλάκης για το yahoo τα τσιπ, αλλά και πάντα παρακολουθώντας την ίδια την Νεομυθολογία να δημιουργείται και να παίρνει μορφή κάθε δευτερόλεπτο που περνάει…
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-06, 08:38
Senior Member

Προεπιλογή

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρακολούθησα την ομιλία του κ. Γιαννουλάκη. Παρά τους όποιους επικριτές του (και είναι πολλοί, όπως μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κανείς και μέσα σ' αυτό το forum), προσωπικά θα πήγαινα και θα ξαναπήγαινα, και μόνη και με παρέα, γιατί είναι αυτές οι λίγες ώρες που ο συγκεκριμένος ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ (το τονίζω) με ταξιδεύει και το έχω ανάγκη.
Για να πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή και να παίξω το ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου (δε θα μιλήσω με λεπτομέρειες για την ομιλία-έχει αναλάβει ο Δημήτρης γι' αυτό) ο κ. Γιαννουλάκης δε δήλωσε ποτέ ερευνητής! Τον θεωρώ αρκετά αξιόλογο άνθρωπο, παρότι δεν έχουμε γνωριστεί προσωπικά, και θαυμάζω τη δουλεία του, γιατί την κάνει με αγάπη, ζήλο και πραγματικό ενδιαφέρον. Αν έχω καταλάβει λάθος, ή με έχει πλανέψει, τότε και πάλι θα του δώσω συγχαρητήρια, γιατί ξέρει να το κάνει πολύ καλά και αυτό έχει σημασία.
Γενικά, ο τρόπος που μιλάει είναι τόσο ιδιαίτερος, ενώ παράλληλα είναι και απλοϊκός. Ο μόνος που δε θα μπορούσε να τον καταλάβει είναι κάποιος που δε θα ήθελε! Παρουσιάζει τα πράγματα άλλοτε όπως ακριβώς είναι, άλλοτε όπως θα ήθελε ο ίδιος να είναι, χρησιμοποιεί αλληγορίες αρκετά συχνά και ανάλογα σε ποιο επίπεδο γνώσης είναι ο κάθε ένας ακροατής του, αντλεί όλο και περισσότερα πράγματα απ' αυτά που λέει. Θέλω να πω πως εγώ (για παράδειγμα) απ' την ομιλία του αν κατάλαβα ή συμπέρανα ένα x αριθμό πραγμάτων, τότε ο Δημήτρης ας πούμε κατάλαβε 4x αφού είναι πιο "διαβασμένος" και ο agaliarep 10x αφού βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο γνώσης με τον ομιλιτή. (Πάντα μιλώ με παράδειγμα!) Νομίζω ότι κάθε φορά έχει και κάτι ακόμα να σου δώσει και είναι σα να ακούς ένα φίλο να σου διηγείται τις ιστορίες του και μετά να συζητάτε μαζί. Είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος, διαβασμένος και πολυταξιδεμένος και νομίζω αυτό τον κάνει έναν απ' τους πιο ελεύθερους στο κόσμο μας.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Antonia : 19-01-06 στις 13:31
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-06, 16:04
Το avatar του χρήστη PUCK
PUCK Ο χρήστης PUCK δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ονειροπολία
Προεπιλογή

Λόγω φόρτου εργασίας, κατάφερα τελικά την τελευταία στιγμή να παρευρεθώ και φυσικά ήμουν μόνος .

Ελπίζω την άλλη φορά να είναι καλύτερα τα πράγματα και να πάμε παρέα.

Πρώτη φορά βρέθηκα σε ομιλία του και σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Θεωρώ όμως ότι πλιάτιασε αρκετά και κάπου κούρασε. Πάντως, έχει σημεία που σε κάνουν να βλέπεις και με "άλλο μάτι" κάποιες καταστάσεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-06, 08:02
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PUCK
Λόγω φόρτου εργασίας, κατάφερα τελικά την τελευταία στιγμή να παρευρεθώ και φυσικά ήμουν μόνος
Την επόμενη φορά λοιπόν αγαπητέ PUCK να μας ειδοποιήσεις και εμείς θα φροντίσουμε να μην είσαι μόνος, όπως φρόντισαν για μένα οι φίλοι XaMiNi και agaliarep.
Εξάλλου, κάτι τέτοιες ευκαιρίες ψάχνουμε για να βρεθούμε από κοντά, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για τα θέματα που μας ενδιαφέρουν.
Παλιά 20-01-06, 18:54
Το avatar του χρήστη Jonathan Bright
Jonathan Bright Ο χρήστης Jonathan Bright δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Θα μπορούσατε επίσης να έχετε έρθει στην παρέα μας... (καλά, εσύ που κρύφτηκες re Puck?)
(...Μήπως, ρε παιδιά, βρήκε κανείς ένα button συναγερμού αυτοκινήτου?... -just joking. Όχι ότι δεν μου 'πεσε δηλαδή...)
Συνωστισμός, δυσανάλογα με τη διάρκεια "σκληρά" καθίσματα, αλλά όμορφος χώρος πάντως...
Παλιά 04-02-06, 19:46
Μέλος της ομάδας Gateway

Προεπιλογή

Στο http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=40 υπαρχει απο σημερα η πολυ καλη ανταποκριση της φιλης μας Αντωνιας για την ομιλια του κ. Γιαννουλακη.

meta Journalist

Αγαλματένια Κρίνα

Μυθικισμός

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:35.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.