![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη ΚΑΘΗΡΑ παρά τις αναφορές μου να απαντήσεις για συγκεκριμένα θέματα που αναφέρω εξακολουθείς να γενικολογείς και να αναφέρεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά.... Ο διάλογος δεν προωθείται κατ' ουδένα τρόπο με αυτόν με τις γενικολογίες.. Βέβαια ούτε και η παρουσίαση φωτό με σύριγγες ή κτηρίων λέει κάτι εάν δεν συνοδεύεται και με τις σχετικές αναφορές αξιόπιστες πάντα.... Παρ' όλα αυτά αναμένω τις απαντήσεις σου και όχι ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ...... Ευχαριστώ. |
|
|
||||
|
||||
|
Χαιρετω σας Φιλοι,
Αγαπητη φιλη ΚΑΘΗΡΑ εχουν ισχυρη δοση αληθειας αυτα που γραφεις. Γινε πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω και προσπαθησε να εισαι πιο εμβαθης... Ερρωσθε...Φιλοι..
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Επισης, καποιος που εμεινε καποιες ωρες ή μερες σε ενα τετοιο κτιριο, ή εργαζεται ή ζει εκει θα εχει παραπανω λογους να αισθανεται ανεξηγητα εξαντλημενος και καταβεβλημενος; ¨Η ακομα και να αρρωστησει; Και σε ποση ακτινα γυρω μπορει να ισχυει το ενεργειακο αυτο ρουφηγμα οπως το αντιλαμβανομαι εγω; Μπορει και να απλωνεται σχεδον σε ολη την επιφανεια μιας μεγαλουπολης; Ποιες περιοχες εξαιρουνται; |
|
|
||||||
|
||||||
|
σχολιο 24
Προς AVATAR Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
....οταν δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε πεθανε το θυμα .. αυτα πτωματα δεν τα πηγαινουν καν για ιατροδικαστικη εξεταση ...τα καταχωρουν σε ειδικα αρχεια για τα οποια τηρειται απολυτη σιωπη .. βεβαια οι αστυνομικοι υπηρεσιας ολο και κατι βγαζουν προς τα εξω και μεταξυ σοβαρου και αστειου κι ετσι διαδιδονται τα θεματα αυτα .... Παράθεση:
Παράθεση:
βεβαια στο υπαρχον τοπο θα ηταν μεγαλη παραλειψη να μην αναφερουμε τους ολιγους και διαβασμενους αλλα πολυ <καναλιζαρισμενους> που γραφουν εδω μεσα ενδιαφεροντα θεματα κι αποψεις ,, και βεβαια τους ακομη πιο λιγους που με ανοικτο πνευμα διερευνησης καταθετουν καιριες και κρισιμες ερωτησεις και αποψεις ...γιαυτους εξαλλου τους ολιγους ειμαστε και εμεις εδω και γιαυτους εχει νοημα να μιλαει κανεις και να καταθετει πρωτοτυπες ιδεες ... ...τωρα εσενα αβαταρ μου ,,θα σε καταταξω και μη με παρεξηγησεις στους εντιμους ερευνητες και πανπληροφοριοφαγους μεν αλλα καπως <<σκληροκεφαλους>> και ανελαστικους με το καινουργιο ...φοβουνται τα νεα δεδομενα της σκεψης και δεν θα ξανοιχτουν ποτε σε καινουρια πεδια διερευνησης προτιμωντας τα ηδη πεπατημενα ...αυτη την εντυπωση μου δινεις απο τον χαρακτηριστικο τροπο που δημοσιευεις τις παρεμβασεις σου ...τυποποιημενες του στυλ << φιλοι μου καλησπερα σας >> και στο τελος αυτο το << ευχαριστω >> σαν να προκειται για δελτιο ειδησεων του ΜΕGΑ δειχνουν ανθρωπο καλουπιαμενο φοβισμενο αγχωμενο με την εικονα του προς τα εξω και σιγουρα αδυναμο να ερευνησει πρωτοτυπα και δυσβατα θεματα .. τι να πω αυτη την εικονα μου δινεις με τις καλουπωμενες σου δημοσιευσεις ...και πιστευω οτι ο τροπος εκφρασης προφορικου λογου αλλα και γραφτου λεει πολλα για τον χαρακτηρα μας ... ......οσο για τους περιορισμους στην γνωση ,,,ναι ειναι ενα μεγαλο θεμα η ηλικια .. εννοω παντα την ηλικια της ψυχης την καρμικη ηλικια και οχι την ηλικια της ενσαρκου παρουσιας μας ... ( συνεχιζουμε τους ανασχολιασμους μας με HΛΕΚΤΡA και lmike ....>>>>) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 26-02-11 στις 14:54 |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη ΚΑΘΗΡΑ τα στοιχεία είναι από ΜΕΣΑ και ομιλώ για τα τελευταία 20 χρόνια περίπου διασταυρωμένο από 2 άτομα..... Σου ανέφερα πως έχω στοιχεία....... Τώρα εσύ εαν δεν τα πιστεύεις η μάλλον δεν θέλεις να τα πιστέψεις δικαίωμά σου..... Όπως και με το θέμα της παρουσίας φυσικής και όχι μόνο πνευματικής στο θέμα με διάφορα λεκτικά τερτίπια προσπαθείς να πείσεις..... Σχετικά με την αναφορά σου πως είμαι... <<σκληροκεφαλους>> και ανελαστικους με το καινουργιο ...φοβουνται τα νεα δεδομενα της σκεψης και δεν θα ξανοιχτουν ποτε σε καινουρια πεδια διερευνησης προτιμωντας τα ηδη πεπατημενα >> Και μάλιστα γιατί αναφέρω πάντα ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο τέλος τι να πω ???????????? Δεν το σχολιάζω..... Από την αρχη που γράφω στα φόρουμ (9 χρόνια περίπου ) ΠΑΝΤΑ ευχαριστούσα του αναγνώστες λέω και θα συνεχίζω να καλημερίζω ή να καλησπερίζω και να ευχαριστώ στο τέλος όλους αυτούς που με διάβασαν.. Αλλά ταυτόχρονα και όλους τους συνομιλητές μου του θεωρώ ΦΙΛΟΥΣ όπως και εσένα επίσης..... Εάν πάνω σε αυτά στηρίζεις την όποια κριτική σου στο πρόσωπο μου που δεν δέχωμαι όλα όσα αναφέρεις τι να πω ????? Τίποτα.... Σχετικά με τα παιδάκια που αναφέρεις ευτυχώς πολλά από αυτά και γνώσεις έχουν και καταθέτουν στοιχεία...... Και γνωρίζω πολλά παιδάκια όπως άστοχα αναφέρεις έχουν γνώσεις και έχουν κάνει και σοβαρές έρευνες... Ευχαριστώ. |
|
|
|||
|
|||
|
σχολιο 25
Προς ΗΛΕΚΤΡΑ Παράθεση:
,,,σε προηγουμενα σχολια εχω ηδη απαντησει σε θεματα ερωτηματα που εθιξες ...σχετικα με τα τελευταια ερωτηματα σου ....... ...ΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ... ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΔΕΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ..ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ <<ΠΙΑΤΑ>>ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΛΗΨΕΩΝ ΕΝΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..... ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ .....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ <<ΑΦΑΙΜΑΞΗ>> ....Η ΑΦΑΜΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ...ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟ <<ΑΙΜΑ>> ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ .. . ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .....ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΝΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ <ΜΠΑΖΩΝΟΝΤΑΣ> ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ- ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ.....αυτο το ζητημα θα το εξετασουμε καλως εχοντων των πραγματων στο θεμα μας <<Τεχνητα πεδια και ψυχικη δυσλειτουργια >> .. ναι πιστευω οτι οι κατοικοι των περιοχων ή αυτοι που εργαζονται σε αυτα τα οικοδομηματα ειναι μια εξαιρετικη περιπτωση ανθρωπων με συχνα κοινα συμπτωματα ,, οπως εντονους ιλλιγγους, ναυτιες ,υπερκοπωση και προβληματα στην οραση , ψυχωσικα και αλλα νευρολογικα προβληματα , ογκους ...κλασσικα δηλαδη προβληματα ηλεκτρομαγνητικης ρυπανσης ... ας δουμε μερικες ακομη κατοψεις σταδιων ...και ας κανουμε την συγκριση ... ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 26-02-11 στις 18:03 |
|
|
|||
|
|||
|
σχολιο 26
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 26-02-11 στις 18:05 |
|
|
|||
|
|||
|
σχολιο 27
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάθομαι και παρακολουθώ τόσες μέρες αυτόν το τεράστιο μονόλογο όπου κατά την άποψή σου είναι γνώση και σωστή πληροφόρηση και σκέπτομαι που θες να καταλήξεις... Κάτι μου λέει ότι έχεις και την λύση απέναντι σε όλα αυτά που γράφεις... Θα ήθελα πολύ να την ακούσω...
Επειδή δεν είσαι η μόνη που δεν είναι τυχαία εδω μέσα, θα σε παρακαλούσα να κάνεις διάλογο και όχι να αρχίζεις τα κατεβατά λες και είναι η προσωπική σου σελίδα. Νομίζω ξέρω που βασίζονται όλα αυτά που γράφεις αλλά sorry δεν ισχύουν. Δεν υπολογίζεις την αντίθετη πλευρά αυτών... |
|
|
|||
|
|||
|
σχολιο 28
....lmike αυριο θα ανασχολιασω και τα δικα σου σχολια .. προς στιγμην προεχει να καταδειξουμε καποια κομβικα σημεια αφαιμαξης μεσα στην πολη των Αθηνων.... ...να τα VILLAGE cinemas η εισοδος τους συγκεκριμενα .. τι να ειναι αραγε αυτος ο τεραστιος δακτυλιος ενα απλο διακοσμητικο στοιχειο η κατι περισσοτερο ας πουμε ενα κυκλικο <πηνιο>??? ας αναρωτηθουμε ... ![]() ....και να μια φωτο απο το εσωτερικο των Village cinemas ![]() ..να κι ενας μαγνητικος τομογραφος ...στο εσωτερικο του πολλα παρα πολλα πηνια ....μπορειτε να δειτε τις ομοιοτητες???... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 26-02-11 στις 20:28 |
![]() |
|
|