Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Αρχαία Ελλάδα – Ιστορία –Πολιτισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-11-07, 20:12
Το avatar του χρήστη cosmictsak
cosmictsak Ο χρήστης cosmictsak δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Aθήνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
ν ήταν στο ισραήλ δεν θα ήταν ακριβώς εβραία, θα ήταν ασκενάζι εξεβραισμένη καυκάσια, οι κάτοικοι του ισραήλ στην πλειοψηφία τους δεν έχουν καμία σχέση με τους εβραίους της παλαιάς διαθήκης..
Ενώ εμείς είμαστε γνήσια τέκνα των αρχαίων ελλήνων, ε skeptic?
Παλιά 23-11-07, 20:57
Το avatar του χρήστη chaoticblue
chaoticblue Ο χρήστης chaoticblue δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Λοιπόν. Χωρις καμία παρεξήγηση φιλε cosmictsak, ο ενας μου (οσο ασήμαντος κι αν μπορει να ειμαι) εκνευριζομαι οταν ακούω απόψεις του στυλ "ειμαστε σιγουροι οτι ειμαστε Ελληνες?" Λοιπον. Μιλας μαλλον για DNA. Δεν μπορω να στο αποδειξω φιλε μου γιατι εγω δεν εχω εργαστηρια των εργαστηριων που και καλά προωθούν την αντικειμενικότητα της επιστήμης, να στηριζουν τις θέσεις μου. Ομως ναι νιωθω πως ειμαι απογονός τους. Αν δεν ενιωθεις εσυ κατι τετοιο, αλλο τελειως θεμα και κανεις δεν θα σε κατηγορήσει. Αλιμονο. Μεταξυ μας. Κι εγω βλεποντας το σημερινο χαλι λεω, καλα ειναι δυνατον να λεμε οτι εχουμε ριζες στους αρχαιους Ελληνες? Ειναι να αναρωτιεσαι. Ομως μεσα μου κατι μου λεει ναι. Για καποιους λιγους τουλαχιστον. Αρα ισως και του φιλου sceptic (με τον οποιο παρότι τον υπερασπιζομαι τωρα, για ασχετα θεματα εχουμε βρεθει σε αντιπαραθεση στο περελθον). Οπως και να εχει φιλε cosmictsak στην λίστα των πραγματων που ειναι να εμπιστευεται κανεις, την τελευτααι θεση θα πρεπει να κατεχουν τα "επισημα αποτελεσματα" των διαφορων ερευνων, "επισημων" επιστημονικών ομαδων. Ο λογος απλος. Ποτε δεν θα πουν κατι που δεν συμφερει το συστημα που τους χρηματαδοτει. Δεν θα πω τιποτε αλλο. Πιστευω αντιλαμβανεσαι τι θελω να σου πω.
Με καθε φιλικη διαθεση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chaoticblue : 23-11-07 στις 21:00
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-07, 00:50
Το avatar του χρήστη skeptic
skeptic Ο χρήστης skeptic δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cosmictsak
Ενώ εμείς είμαστε γνήσια τέκνα των αρχαίων ελλήνων, ε skeptic?
Το πρόβλημα με εσένα δεν είναι το αν είμαστε γνήσια τέκνα των αρχαίων ελλήνων ή όχι, το πρόβλημα με εσένα είναι η αγωνία που έχεις να αποδείξεις στους άλλους ή/και στον ευατό σου ότι ΔΕΝ είμαστε.

Αν και κανονικά δεν θα πρεπε να απαντάω σε ένα θρασύτατο μέλος που με έβριζε ως φασίστα σε προσωπικό μήνυμα και με άλλο λεξιλόγιο επιπέδου πεζοδρομίου, επειδή δεν είχε τα κότσια να το πράξει δημόσια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skeptic : 24-11-07 στις 00:54
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-07, 00:53
Το avatar του χρήστη cosmictsak
cosmictsak Ο χρήστης cosmictsak δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Aθήνα
Προεπιλογή

Φίλε εδώ κάνεις λάθος. Σε έχω πεί δημόσια και φασίστα και ρατσιστή και εθνικιστή. Δες την πρώτη σελίδα αυτού του τόπικ αν το ξέχασες.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να στο ξαναπώ άμα θές. Είναι κρίμα να λείπει η αυτογνωσία σε ορισμένους.
Και σε πληροφορώ ότι πραγματικά δεν έχω καμία αγωνία να αποδείξω τίποτα πόσο μάλλον αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cosmictsak : 24-11-07 στις 00:54
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-07, 01:02
Senior Member

Προεπιλογή

Να μην λογοκριθεί το παραπάνω. ..

Όταν θα μάθεις τι θα πουν οι λέξεις φασίστας, εθνικιστής και ρατσιστής-φυλετιστής .. ίσως θα μάθεις να τις αποδίδεις σωστά και στα άτομα που τους πρέπει..
μέχρι τότε όμως έχεις πολύ δρόμο ακόμα, και ιδίως έχεις πολύ δρόμο μέχρι να μάθεις να γίνεις άνθρωπος...στην τελική δεν θα καθήσω να ασχοληθώ με ανώριμα άτομα που μπαίνοβγαίνουν σε ιστοχώρους που εικονίζονται πανυγηρικά καψίματα βιβλίων, περιουσιών και ελληνικών σημαιών..από βάνδαλους παρακρατικούς ανεγκέφαλους..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skeptic : 24-11-07 στις 01:23
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-07, 05:48
Το avatar του χρήστη Giorgos
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Stockholm
Προεπιλογή

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ρε παιδιά, βλέπετε το ζώο και δεν βλέπετε τη στάνη και την βίλα.. Τι πιστεύετε ότι οι Αριστοτέλης και Σωκράτης θα ενδιαφερόντουσαν για την σημαία η το αν κάποιος τους χαρακτήριζαν ανθέλληνες? Ούτε σημαία είχαν τότε ούτε τους ενδιέφερε το ποσο έλληνες ήταν και κατά ποσο θα έπρεπε να υπερασπιστούν τον τίτλο..

Οι άνθρωποι φιλοσοφούσαν και πήγαιναν ένα βήμα μπροστά κάθε φορα. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να δείτε ακριβώς αυτό και να κάνετε το ίδιο για να ανταποκριθείτε στην κληρονομιά που μας άφησαν και κάθεστε και σπαταλάτε φαιά ουσία και κόπο να αποδείξετε ότι εμείς είμαστε πολλά επίπεδα ανώτεροι από τους εβραίους και τους αμερικανους και τους σαουδάραβες;
Στην τελική αυτό που κάνετε είναι ακριβώς αυτό που κατηγορείται πως πράττουν εκείνοι.. προσπαθείτε να σπιλώσετε αυτούς (ενδεχομένως γιατί φοβάστε να κοιτάξετε τον καθρέφτη αντί να κοιτάξετε να μεγαλουργήσετε.. για να τους την πείτε άμα θέλετε..

Η Λίτσα όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι και σε μια τέτοια περίπτωση σύμφωνο απόλυτα μαζί της, δεν είναι ανθέλληνας ούτε έχει τέτοιες πεποιθήσεις η ιδέες με την σημασία της λέξεως που τις δίδεται..

Δεν γινόμαστε καλύτεροι από κανέναν με το να προσπαθούμε να λογοκρίνουμε και να κατηγορούμε τους άλλους, ώστε να φανούμε καλύτεροι τους, ούτε κερδίζουμε τίποτα από αυτό. Το μόνον κέρδος είναι που πέφτουμε στο επίπεδο τους αν θέλετε.. Οι έλληνες αυτοί τους οποιους επικαλείστε μιλούσαν για αρετή και λόγο.. και με αυτό δώσαν τα φώτα και σε όλους τους άλλους λαούς σήμερα. Δε μίλησαν ούτε για μισος ούτε για το ποσο καλύτεροι είμαστε από τους "άλλους".
Το γεγονός ότι υπάρχει ένα μισος προς τους εβραίους γενικότερα(δεν είναι μονο ελληνικό φαινόμενο) σίγουρα αποτελεί έναν λόγο για ερευνα, αλλα δε νομίζω πως το να μη μισείς κάποιον που σε μισεί ενδεχομένως είναι κατακριτέο.. η ότι γίνεσαι αυτόματα κορόιδο.
Το μισος δεν οδηγεί πουθενά και επίσης κανένας δε θα σας πει μπράβο με το να μισείτε έναν όσο γίνετε πιο πολύ.. ενώ μπορείτε να προσπαθήσετε έστω να τον αλλάξετε.. (ποιος προσπάθησε; )
Δε βλέπετε που οδηγεί το μισος τους ανθρώπους? Πόσους ακόμα ξεριζωμούς και σφαγές πρέπει να υποστούμε για να το χωνέψουμε επιτέλους? Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο αλλα πανανθρώπινο. Μπέστε στην μεριά του τούρκου, του εβραίου, του αλβανού.. και προσπαθήστε να καταλάβετε πριν αποφασίσετε να μισήσετε..
μπορεί κάποια στιγμή να μη χρειάζεται να μισούμε ο ένας τον άλλον..

Επίσης, σήμερα δεν έχουμε καν το δικαίωμα να μισήσουμε τους άλλους όταν μας λένε άχρηστους και ποταπούς, τελευταίους των ευρωπαίων γιατί είμαστε! Δεν είναι υποτιμητικό αλλα παρορμητικό! Ποτε θα ξυπνήσουμε επιτέλους και θα καταλάβουμε ότι εμείς έχουμε το βαρύ φορτίο του φωτός και όχι οι άλλοι;
Ότι εμείς από παράδειγμα που θα έπρεπε να είμαστε φτάσαμε να αντιγράφουμε πρακτικές μισους των "βαρβαρων";
Παλιά 24-11-07, 08:35
Το avatar του χρήστη Litsa
Litsa Ο χρήστης Litsa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ολούθε
Προεπιλογή

skeptic έγραψε
Μα ούτε και εγώ υποτιμώ κανένα. Θα ήταν σφάλμα να υποτιμάμε άλλους λαούς ιδίως όταν βρίσκονται σε διαχρονική αντιπαλότητα μαζί μας.

Διαχρονική διαμάχη έχεις με τον κακό σου εαυτό και μόνο με αυτόν.
Όλες οι άλλες διαμάχες έχουν αιτίες και λύσεις συγκεκριμένες. Όποιος δεν θέλει να τις δει καταφεύγει στον λαϊκισμό.
Η ανακάλυψη "διαχρονικών αντιπάλων" είναι εύκολη λύση και λαϊκισμός.
Παράδειγμα, το ότι κατασπαταλούνται κονδύλια που θα έπρεπε να είχαν εδώ και δεκαετίες εκσυγχρονίσει την
Ελλάδα αυτό είναι ένα κακό γεγονός που κανένας οβραίος και Αμερικανός φταίει. Φταίνε τα λαμόγια που ψηφίζουμε
και οι αναχρονιστικές πολιτικές διαδικασίες στην δημόσια διοίκηση που διαιωνίζονται.

skeptic έγραψε
Αλλά δεν πάω στο αντίθετο άκρο που πας εσύ σπέρνοντας ητοπάθεια και μιζέρια στον ίδιο μας το λαό που δήθεν "ούτε στο δαχτυλάκι δεν τους φτάνουμε".

Δεν σπέρνω καμία ηττοπάθεια αλλά ούτε και αφέλεια να λέω πως οι τάδε είναι διαχρονικοί αντίπαλοί μας.
Φυσικά και αντιλαμβάνομαι τα βρόμικα παιχνίδια που έχουν εμπλακεί και τον έντονο σωβινισμό που εκδηλώνουν στην περιοχή τους
αλλά αυτά δεν μπορώ να τα αναγάγω σε "μεταφυσικές" εξηγήσεις και ερμηνείες.

skeptic έγραψε
Οι εβραίοι που τόσο θαυμάζεις σαν λαός εάν δεν είχαν την αμέριστη υποστήριξη των αμερικανών που τους στέλνουν ετησίως συνεχόμενα τεράστια οικονομική και τεχνολογική βοήθεια, δεν θα είχαν τίποτα,

Που το ξέρεις πως δεν θα είχαν τίποτα; Ντιενεικά ανάπηροι είναι να κάνουν ή να πετύχουν κάτι;

skeptic έγραψε
κατασυκοφαντώντας τους ως ναζιστές ή αντισημίτες.

Τι ήταν δηλαδή οι ναζιστές; Δημοκράτες; Ουμανιστές;

skeptic έγραψε
Η ενότητα πρέπει να εκφράζεται ως κοινή ιδεολογική ταυτόσιμη πολιτική στα θέματα που μας αφορούν πλανητικά ως έθνος

Και ποιος καθορίζει το περιεχόμενο αυτών των θεμάτων που μας αφορούν πλανητικά ως έθνος; Ο Λιακόπουλος;

skeptic έγραψε
Δεν ενοείται ενότητα τη στιγμή που οι πιλότοι μας σκοτώνονται στο αιγαίο σε ακύρηχτο πόλεμο με τους τούρκους και ταυτόχρονα να βλέπουν τους πουλημένους πολιτικούς και επιχειρηματίες να μιλούν για (λυκο)φιλίες στο όνομα της κονόμας και του προσωπικού ώφελους.

Είναι δυσάρεστο να σκοτώνονται παλικαράκια με αυτόν τον τρόπο, είναι δυσάρεστο να υπάρχει "ακήρυχτος πόλεμος" παρόλα αυτά
δεν βλέπω την λύση στο να πρέπει να διακόψουμε τις σχέσεις και να τους ρίχνουμε βόμβες.
Το πρόβλημα είναι στην εξωτερική πολιτική, ότι δεν είναι απαλλαγμένη από κόμπλεξ και ανυπαρξία σοβαρών εναλλακτικών σχεδίων
για να απεγκλωβιστούμε από κάποια στεγανά. Και πάλι την αιτία του κακού θα την βρεις εντός των συνόρων, κάπου στην Αθήνα δηλαδή και όχι στο Τελ Αβίβ. Σε άλλο τοπίκιο σου εξήγησα πως το
αμυντικό δόγμα της Ελλάδας εξαντλείται σε δαπάνες για εξοπλισμούς και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Εκεί είναι φωλιασμένος ο σκληρός πυρήνας της νεοελληνικής διαπλοκής και διαφθοράς τις τελευταίες
δεκαετίες. Από κει κονομάνε αυτοί και κλαίει και η μάνα του αεροπόρου.

skeptic έγραψε
Σε ποιάνει ένα ρίγος για το εξεβραισμένη καυκάσια

Με πιάνει ρίγος όχι με την γεωγραφική περιοχή του Καυκάσου αλλά με το πόσο εύκολα τα παίζετε στα δάκτυλα όλα αυτά. Ούτε σε εργαστήριο με dna έρευνες να δουλεύατε.

Ο Γιώργος έγραψε
Η Λίτσα όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι και σε μια τέτοια περίπτωση σύμφωνο απόλυτα μαζί της, δεν είναι ανθέλληνας ούτε έχει τέτοιες πεποιθήσεις η ιδέες με την σημασία της λέξεως που τις δίδεται..

Φίλε Γιώργο πρόσεξε, η άγνοια και η ημιμάθεια και άλλα διανοητικά σύνδρομα (κοινώς κολλήματα)
συνήθως είναι η αιτία που κάποιοι άνθρωποι αδυνατούν να έρθουν σε επαφή με την δροσιά και την δύναμη
του κλασικού ελληνικού πνεύματος και υιοθετούν άλλα πρότυπα εντελώς ξένα με την ουσία.
Για αυτό είχε γράψει ο Λιαντίνης, είναι εύκολο να είσαι Ισπανός Πορτογάλος Ρώσος αλλά εξαιρετικά
δύσκολο να είσαι έλληνας. Η φανέλα του έλληνα είναι βαριά θα λέγαμε σήμερα αν δανειζόμασταν όρους
ποδοσφαιρικής δημοσιογραφίας. Επειδή λοιπόν δεν σκαμπάζουμε και πολλά από καταφεύγουν σε
φαντασιοκεντρικές υποθέσεις.

Λέει ο Λιαντίνης
Οι έλληνες οικοδόμησαν ένα κόσμο που στηρίζεται στην παρατήρηση και στην νόηση,
οι χριστιανοί (θα έλεγα οι κατά φαντασία έλληνες) οικοδόμησαν ένα κόσμο που στηρίζεται στην
υπόθεση και φαντασία.

Και αυτά βιώνουμε σήμερα με τις συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις της πραγματικότητας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-11-07, 15:00
Y1annis Ο χρήστης Y1annis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Litsa
Γιάννη , εξήγησέ μου σε παρακαλώ, το αποπάνω μήνυμα
ΣΕ ΤΙ είναι "ανθελληνικό" ;

ΠΟΥ βρίσκεις "ανθελληνική" σκέψη ?

Επειδή είπα ότι είναι αξιοθαύμαστος λαός ; Αυτό λέγεται "ανθελληνική σκέψη" ;

Επειδή είπα ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε ούτε το δακτυλάκι τους;

Επειδή έγραψα ότι υπάρχουν μίση και αντιπαλότητες σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου;

Που βρε Γιάννη είπα κάτι ανθελληνικό που σε προβληματίζει;

Εκτός αν υποσυνείδητα πιστεύεις πως ΟΠΟΙΟΣ δεν βρίζει στα φόρουμς τους Οβραίους
αυτόματα υιοθετεί "ανθελληνική σκέψη" Αυτό ήθελες να πεις ;
Όχι βέβαια το να λες πως κάποιος είναι αξιοθαύμαστος δεν αποτελεί λάθος. Λάθος είναι να εξιδανικεύεις έναν λαό με αποδεδειγμένα σύγχρονα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ενώ ταυτόχρονα καταβαραθρώνεις έναν λαό που ενώ έχει σημαντικά προβλήματα και κενά δεν έχει φθάσει σε τέτοια κατάντια.

Λίτσα σου εξήγησα τι θεωρώ ανθελληνικό στο προηγούμενο mail μου. Δυστυχώς το να γράφω στο Μεταφυσικό δεν σημαίνει πως έχω χρόνο να αναλύω διεξοδικά κάθε φορά μία θέση μου.
Όλοι έχουμε κάποιες θέσεις και αφού τις αναφέρουμε δημόσια, τότε ο καθένας έχει δικαίωμα στην κρίση. Φαντάζομαι να συμφωνείς.

Τέλος να σου πω πως στην δουλειά μου έρχομαι συχνά σε επαφή και με Εβραίους και δεν έχω κάποιο πρόβλημα σχέσεων μαζί τους, ενώ δεν έχω και πρόβλημα να τους βρίζεις ή μη. Απλά αναφέρω την απόψη μου με βάση τα γενικά γραφόμενα σου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-11-07, 00:59
kiklonas Ο χρήστης kiklonas δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Δεν μπορώ να φανταστώ σύγχρονο άνθρωπο που είναι τόσο αντισήμίτης.

Καταρχήν πρέπει να κάνουμε έναν διαχωρισμό. Εβραίος είναι θρησκευτική ταυτοποίηση κάποιου που ανήκει στο ιουδαικό θρήσκευμα. Προφανώς μιλάτε για Ισραηλίτες και όχι εβραίους.

Το θέμα με τους ισραηλίτες δεν έχει να κάνει με την θρησκεία τους αλλά με τον τρόπο που πολιτεύονται στον κόσμο.

Απλα τα πράγματα οι ισραηλίτες επειδή πάντα ζούσαν σαν νομάδες,πάντα επένδυαν τα λεφτά τους σε τιμαλφή και αντικείμενα που δεν χάνουν την αξία τους,άρα σε έναν πόλεμο ή σε μια γενική καταστροφή είχαν πάντα τον πλούτο.

Αυτός ο λαός πάντα είχε μια έξοχη συνοχή,πάντα δρούσαν από κοινού σε σημείο που να υπεισέρχονται θεωρίες συνωμοσιολογίας.

Το οτι εκδιώχθηκαν σε όποια χώρα και αν πήγαν είναι αλήθεια,κανένας δεν τους "πήγαινε",όμως αυτό που δεν τολμά κανένας να πει είναι οτι δεν τους θέλαν οχι γιατί συμπεριφέρονταν άσχημα αλλά γιατί όλοι εποφθαλμιούσαν τους θησαυρούς τους και την οικονομική τους στήριξη.Οι ισραηλίτες πάντα έδιναν την στήριξή τους όπου είχαν οικονομικό κίνητρο.Για τους ισραηλίτες δεν έχει σημασία αν είσαι έλληνας ή ιταλός ή γάλλος έχει σημασία αν μπορείς να του αποφέρεις κέρδος. Είναι μέγα λάθος να λέμε πως οι ισραηλίτες δεν συμπαθούν τους έλληνες, οι έλληνες θα θέλαμε να έχουμε τα χρήματα που έχουν οι ισραηλίτες και να κάνουμε εμείς κουμάντο στον κόσμο και επειδή δεν μπορέσαμε ποτέ να τα έχουμε μας έχει δημιουργηθεί κόμπλεξ.

Οι ισραηλίτες το 1929 στο κραχ της αμερικής είχαν εργαστεί σκληρά πάνω σε ένα 3ετές πρόγραμμα για την καταστροφή και την οικονομική κηδεμονία των ΗΠΑ,και τα κατάφεραν περίφημα.Τι σημαίνει αυτό οτι μισούν τους αμερικανούς; Οχι απλά δεν λογαριάζουν μπροστά στο να πλουτίσουν κανέναν λαό,και από οτι έδειξε η ιστορία σε καλό τους βγήκε μιας και οι ΗΠΑ ακόμη και σήμερα βρίσκονται υπο ισραηλίτικη οικονομική κηδεμονία με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιδράσουν και να μην μπορούν να μην υποστηρίζουν τα συμφέροντα του Ισραήλ.

Το μόνο που τους ξέφυγε και δεν μπόρεσαν να το ελέγξουν ήταν ο Χίτλερ. Αλλά και πάλι βάλαν στο παιχνίδι τις ΗΠΑ κερδήθηκε ο πόλεμος και απύλαυσαν το νέο τους κράτος.

Δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε οτι έιναι ένας λαός με παραδοσιακές αξίες,όπως τον πατριωτισμό,την οικογένεια,την συνοχή, την υπερηφάνεια που αντέχει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ακριβώς τα ίδια χρόνια με τους έλληνες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-01-08, 20:23
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Δεν μπορώ να φανταστώ σύγχρονο άνθρωπο που είναι τόσο αντισήμίτης.
Και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ σύγχρονο άνθρωπο που να βλέπει με τα μάτια του τα εγκλήματα του ισραήλ στο λίβανο(και με χρήση εμπλουτισμένου ουρανίου) και στην παλαιστίνη και να μην είναι αντισιωνιστής.

υγ. Σημίτες είναι και οι άραβες τους οποίους και συμπαθούμε και συμπάσχουμε για τα όσα έχουν υποφέρει από τους σιωνιστές. (aka αντισημιτισμός -//- αντισιωνισμός) Aς μάθουμε επιτέλους τις βασικές έννοιες..

αλήθεια, αυτοί είναι αντισημίτες;;;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skeptic : 02-01-08 στις 20:29
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:07.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.