![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και δε θα διαφωνήσω με τους από πάνω!!
Είναι το στιλ των ποιημάτων που μ' αρέσουν!! Μελαγχολία, μαγεία, σκότος... Μη σταματήσεις εδώ, συνέχισε!!! Περιμένω και συνέχεια! ![]()
~*Gp*~ «Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?» ![]() Albert Einstein "Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο. "Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή" |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικά τα ποιήματά σου Ιωάννα! Πολύ ατμοσφαιρικά! Εκφράζουν με πολύ δυνατό τρόπο συγκλονιστικά ψυχικά τοπία!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μπράβο στο τζοβιτάκι και από μένα για την προσπάθειά της
που με κάνει να πιστεύω ότι έχουμε στην παρέα μας μια εκκολαπτόμενη ποιήτρια με πάρα πολλές προοπτικές αλλά κυρίως ένα άνθρωπο που μπορεί να παρομοιασθεί ως καζάνι συναισθημάτων που βράζει και θέλει να εξωτερικεύσει τον κόσμο του. Συνέχισε ...
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα απο το σκοτάδι έρχεται το φως και η ελπίδα ....
Καλή συνέχεια Ιωάννα στην δημιουργική σου προσπάθεια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους αξιώθηκα να βρώ χρόνο και να μπώ. Ιωάννα τα ποιηματά σου με εντυπωσίασαν πολύ. Είναι ένα γρήγορο ταξίδι σκέψεων και φαντασίας...Όπως πάντα με πολλή δόση γκόθ....Υπέροχη δουλειά αλλά μάλλον δεν πρέπει καν να κρίνω μπροστά σου τι κάνει, καθώ το κάνεις για εσένα...Μα και πάλι, υπέροχη δουλεια!
![]() ![]() Θα μπορούσα να στείλω και δικά μου αλλά προτιμώ να γεμίσω ένα βιβλίο πρώτα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Oddb@llSoul : 22-07-08 στις 10:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις διάβασα για δεύτερη φορά τα ποιήματα της Ιωάννας και πραγματικά με ενθουσίασαν. Τα ποιήματά σου Ιωάννα μου έχουν μια έντονη δυναμικότητα και γεννούν τόσο σπαρακτικά όμορφες εικόνες που με έκαναν πολλές φορές να ξαναδιαβάζω τους ίδιους στίχους προσπαθώντας να συλλάβω το αίσθημα που γεννούσαν. Όσο για την gothic αισθητική των ποιημάτων τι να πω; Μαγευτική!
Εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις γιατί ξέρεις, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. ![]()
Μέλος της ομάδας Gateway Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate "Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa ------------------------------------- WordsToCount FantasyGate |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα να πω για αλλη μια φορα ενα μεγαλο ευχαριστω
σε ολους εσας που δωσατε κατι απο τον χρονο και τις σκεψεις σας για να διαβασετε κατι δικο μου και να μοιραστειτε αυτο το συναισθημα ![]() Ευχαριστω για την παροτρυνση και την ενθαρρυνση να συνεχισω.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποιηματα που ταξιδευουν και σκεψεις σκορπιες που αναζητουν σελιδες για να εκφρασουν το ειναι σου
ωραια δουλεια Jovitaki ![]() νασαι καλα να με ταξιδευεις Φιλικα Κωνσταντινος |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο, μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!!!!
Ιωαννα συνεχιζεις να με εκπλησεις. Εχεις ενα μοναδικο τροπο να περνας εικονες μαγικες, εικονες μιας αλλης πραγματικοτητας, μεσα απο λιγες σειρες. Μην σταματησεις ποτε να γραφεις!!! Εισαι ταλεντο και εχεις πολυ δρομο ακομα. Και παλι μπραβο! ![]() ![]()
Oh I'm gonna be soooo happy when I vanquish your very sorry ass... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Witch Shadow : 03-09-08 στις 12:02 |
|
||||
|
||||
![]()
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με βιβλία διαβάζω ποίηση.
Αγαπώ την ποίηση. Με συνεπαίρνει. Πάντα προσπαθώ να αποδεχθώ την πρόσκληση του ποιητή και να αποπειραθώ να μπω στο μυαλό του,στην ψυχή του,στον κόσμο του. Ευχαριστώ λοιπόν για την πρόσκληση Ιωάννα. Η ποίηση είναι κατάθεση ψυχής. Της ψυχής σου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα εισπράξεις σχόλια από εμένα. Μόνο μία προτροπή. Γράψε...γράψε...γράψε...γράψε,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,γράψε. Αυτή η πατρίδα έχει πολλά να εισπράξει από την πολύ άξια νέα γενιά. Γράψε λοιπόν γράψε............................................. ......................γράψε.
|