Home » από Μέλος Gateway Team, Άρθρα Επικαιρότητας, Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα
από Μέλος Gateway Team Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα

500+ Δημοσιεύσεις στο Metafysiko.gr!

123

169 Μελέτες για την Εναλλακτική Αναζήτηση!
108 Άρθα Επικαιρότητας, Ανταποκρίσεις και Νέα!
54 Συνεντεύξεις!
58 Βιβλιοπαρουσιάσεις!
14 Εκδηλώσεις Αναζήτησης!
11 videos στη MetaTV!
4 Ενημερωτικά Κείμενα για την Κοινότητα!
2 Podcasts!
80 Δημοσιεύσεις εξωφύλλων και περιεχομένων Περιοδικών Εντύπων του χώρου!

Από τη γέννηση της συλλογικής προσπάθειας του metafysiko.gr (σχεδόν μία δεκαετία πριν), βασικότερος στόχος μας πάντα ήταν η παραγωγή αξιόλογου και εξειδικευμένου έργου, ώστε να το προσφέρουμε δωρεάν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό που ενδιαφέρεται για την τόσο ιδιαίτερη αυτή θεματολογία.
Κάπως έτσι, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε ότι το κεντρικό portal της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού, το www.metafysiko.gr, ξεπέρασε αισίως τις 500 καταχωρήσεις (μιλάμε για μισή χιλιάδα δημοσιεύσεις!). Ας μη ξεχνάμε ότι το metafysiko.gr ουδέποτε υπήρξε μια ιστοσελίδα με μαζική ροή ειδήσεων (κοινώς αναδημοσιεύσεων από τρίτα sites). Αντιθέτως πρόκειται για μια προσπάθεια που ανέκαθεν παρήγαγε “original” έργο ως επί το πλείστον, γεγονός που αποκρυσταλλώνεται σήμερα και στις συγγραφικές επιτυχίες των μελών της.
Τα προηγούμενα μας γεμίζουν με υπερηφάνεια αλλά και κουράγιο, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτική και υπεύθυνη πληροφόρηση μέσα από αυτή την εθελοντική συλλογική προσπάθεια με ιστορία σχεδόν 9 ετών.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 500 καταχωρήσεων στο διαδικτυακό μας portal, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που τη στήριξαν καταθέτοντας μέσα από αυτήν τις απόψεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους!

up_banner_1stpage