Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ.119, 16/2/2013

 

Τα «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ακολουθώντας την επικαιρότητα και τις ραγδαίες εξελίξεις στο Βατικανό! Γιατί παραιτήθηκε ο Βενέδικτος; Ποια κρίση μαστίζει την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία στον 21ο αιώνα και ποιες είναι οι προφητείες για την εκλογή του νέου Πάπα; Διαβάστε σχετικές αναλύσεις και σε στήλες του περιοδικού!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ξεφυλλίζουμε και παρουσιάζουμε τα ημερολόγια του μεγάλου Έλληνα Παραψυχολόγου, Άγγελου Τανάγρα, του βασικού πρωταγωνιστή της χρυσής εποχής της (σοβαρής) παραψυχολογικής έρευνας στη χώρα μας. Παράλληλα διαβάστε για το project του επαναπατρισμού των ημερολογίων του Τανάγρα στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, μέσα από ποικίλες δράσεις που θα παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα.

Επιπρόσθετα διαβάστε: α) Για τους Κάβειρους, τα αινιγματικά υποχθόνια πλάσματα της μυθολογίας μας και τα μυστήριά τους σε Σαμοθράκη και Λήμνο. β) Για τις μούμιες των ευρωπαϊκών βάλτων και τις τεχνικές ταρίχευσής τους. γ) Για τους μάγους –γιατρούς- ιερείς της αρχαιότητας!

Τέλος, δείτε οπωσδήποτε τη νέα μας στήλη «ΟΝΑΡ», όπου ο ειδικός ψυχολόγος και υπνοθεραπευτής, Άγγελος Βιαννίτης, αναλύει τα παράξενα όνειρα και τις μεταφυσικές εμπειρίες σας!

Αυτή την εβδομάδα έχουμε και νέα 8πλή κασετίνα με το Β’ μέρος της σειράς «Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»! Μαζί το πρώτο επεισόδιο «Αναζητώντας τη Γη 2»: Θα φτάσουμε άραγε ποτέ στο σημείο να μεταναστεύσουμε σε άλλον πλανήτη; Αν το σενάριο αυτό πάρει σάρκα και οστά, θα πρέπει να αναζητήσουμε ένα διαστημικό περιβάλλον που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή διαβίωση του είδους μας. Ο Michio Kaku επισκέπτεται ειδικούς αστροφυσικούς που παρουσιάζουν τις υποψήφιες γαλαξιακές γειτονιές οι οποίες ίσως φιλοξενούν τη Γη Νο2!

Αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, μόνο με τον Ελεύθερο Τύπο!