Home » Άρθρα Επικαιρότητας

Νέα Βιβλία Μελών της Gateway!

141

Μετά την κυκλοφορία του “Παράξενος Ταξιδιώτης: Η Άγνωστη Πελοπόννησος” (εκδ. Οξύ) της ομάδας του Παράξενου Ταξιδιώτη (υπό τη διεύθυνση του Μιλτιάδη Τσαπόγα για την Πελ/σο) τον προηγούμενο μήνα, δύο ακόμα μέλη της ομάδας Gateway παρουσιάζουν τον Ιούνιο του 2011 τα νέα τους βιβλία! Πρόκειται για την “Λευκή Βίβλο της Παραψυχολογίας” του Νικόλαου Κουμαρτζή και τον “Δούρειο Ίππο” του Μηνά Παπαγεωργίου. Και τα δύο βιβλία κυκλοφορούν από  τις εκδόσεις iWrite.gr μέσω διαδικτύου.

Ο αριθμός των βιβλίων που κυκλοφορούν με την υπογραφή μελών της Κοινότητας του Μεταφυσικού αυξάνεται “επικίνδυνα” τα τελευταία χρόνια, γεγονός φυσικά που μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία για ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον!

Ευχόμαστε και τα δύο βιβλία να επιτύχουν το σκοπό τους, να διαβαστούν από τα άτομα που πρέπει και να βάλουν το λιθαράκι τους στον καταπονημένο χώρο της εναλλακτικής πνευματικής αναζήτησης στην Ελλάδα.

Σημείωση: Και τα δύο βιβλία κυκλοφορούν μέσω του Εκδοτικού Οίκου iWrite.gr (Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή) και τη μέθοδο των επιτυχημένων μοντέλων αυτοέκδοσης. Είναι διαθέσιμα μέσω online αγορών, παραγγελιών με αντικαταβολή, βιβλιοπαρουσιάσεων, καθώς και από το Περίπτερο 97 (των Εκδόσεων iWrite.gr) στο 30ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης (3-19 Ιουνίου 2011, παραλία Θεσσαλονίκης). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα προσεγμένα book promo sites των βιβλίων όπου μπορείτε ακόμα και να τα ξεφυλίσετε μέσω ενός εντυπωσιακού (3d) και άκρως πρακτικού τρόπου!

——————————————–

Η Λευκή Βίβλος της Παραψυχολογίας (Νικόλαος Κουμαρτζής)
http://psi-bible.iwrite.gr

Λευκή Βίβλος Παραψυχολογίας

Τα παραφυσικά φαινόμενα απασχολούσαν το ανθρώπινο μυαλό από αρχαιοτάτων χρόνων, δίχως όμως να αποτελέσουν ποτέ σοβαρό αντικείμενο επιστημονικής μελέτης. Έτσι, πέρασαν σταδιακά στην αντίληψη του μέσου ανθρώπου ως κάτι συνδεδεμένο με τη λαϊκή δεισιδαιμονία.

Αυτό όμως άλλαξε το 1880, όταν δημιουργήθηκαν οι πρώτες εταιρίες ψυχικών ερευνών παγκοσμίως και ξεκίνησε να παίρνει μορφή ο κλάδος της Παραψυχολογίας. Έκτοτε, παραφυσικά και οριακά φαινόμενα άρχισαν να μελετούνται μέσα σε αυστηρά επιστημονικά πλαίσια και να συγκεντρώνονται σταδιακά αξιόπιστα δεδομένα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μία αντικειμενική αλήθεια. Τι έχει καταφέρει λοιπόν η Παραψυχολογία μετά από 120 και πλέον χρόνια ερευνών;

Μέσω της παρούσας πλούσιας και προσεγμένης έκδοσης, εκατοντάδες επιστήμονες και ακαδημαϊκοί (ακόμα και νομπελίστες), δεκάδες ερευνητικά κέντρα και πανεπιστημιακά ινστιτούτα, επίσημοι φορείς και υπηρεσίες δίνουν απαντήσεις σε φαινόμενα που μοιάζουν ξένα αλλ ά βιώνονται καθημερινά από την πλειοψηφία των απλών ανθρώπων: από διάφορες μορφές τηλεπάθειας έως την πιο «εκλεπτυσμένη» ενσυναισθησία, από απλά deja vu έως εντυπωσιακές εμπειρίες στοιχειωμάτων (EVP, orbs κ.λπ.), από επιθανάτιες εμπειρίες έως συσκευές καταγραφής της ανθρώπινης αύρας κ.ά.

Στοιχεία έκδοσης
εκδοτικός οίκος: 
iWrite Publications (Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή)
Α’ Έκδοση: Ιούνιος 2011
Σελίδες: 406
Διαστάσεις: 15.8 x 23.8 εκατοστά

———————————————————————————-

Δούρειος Ίππος (Μηνάς Παπαγεωργίου)
http://trojan.iwrite.gr

doureios ippos cover

Στις σύγχρονες ανεπτυγμένες κοινωνίες μαίνεται ένας αδιάκοπος πόλεμος πληροφόρησης. Ένας πόλεμος στον οποίο οι μάχες κερδίζονται από τα πιο σκληρά και ανθεκτικά μιμίδια (memes), ένας όρος που υιοθετήθηκε από την επιστημονική ορολογία τις τελευταίες δεκαετίες με σκοπό να περιγράψει τις πληροφορίες, τις αντιλήψεις και τις πρακτικές που εισέρχονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο και που μπορούν να μεταβιβαστούν αναλλοίωτα, σαν άλλα νοητικά αντίγραφα, σε άλλους εγκεφάλους.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί ένα ιδιαίτερο χρονογράφημα, μια καταγραφή του αθέατου αυτού πολέμου που οι περισσότεροι αγνοούμε. Επιχειρώντας να «εκπροσωπήσει» ένα αξιακό σύστημα παραγκωνισμένο από το σύνολο σχεδόν της ανθρωπότητας, βασισμένο στους πυλώνες του Ορθού Λόγου και του Ανθρωπισμού, ο συγγραφέας παρουσιάζει και σχολιάζει την εναλλακτική επικαιρότητα που δεν προβάλλεται από τα συμβατικά ΜΜΕ. Έτσι, σε αρκετές περιπτώσεις, οι απόψεις του στέκονται απέναντι σε ένα κατεστημένο που εξακολουθεί να κυριαρχεί εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο Δούρειος Ίππος του Μηνά Παπαγεωργίου δύναται να λειτουργήσει σαν ένας πραγματικός Δούρειος Ίππος για τον αναγνώστη, προσφέροντάς του γνώσεις, εικόνες και οπτικές που θα ισχυροποιήσουν τα δικά του μιμίδια.

Στοιχεία έκδοσης
εκδοτικός οίκος: 
iWrite Publications (Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή)
Α’ Έκδοση: Ιούνιος 2011
Σελίδες: 142
Διαστάσεις: 12 x 17 εκατοστά