Home » από Μέλος Gateway Team, Άρθρα Επικαιρότητας, Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα
από Μέλος Gateway Team Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα

Εσείς τι θα ζητήσετε στις γιορτές; (Εναλλακτικός οδηγός δώρων!)

Embroidered Gift Wrap

Οι τελευταίες ημέρες κάθε έτους είχαν ανέκαθεν εορταστικό χαρακτήρα στις ανθρώπινες κοινωνίες. Τα δώρα (υλικά αγαθά) αποτελούν αιώνες τώρα έναν ξεκάθαρο τρόπο ένδειξης της εκτίμησης ή της αγάπης που τρέφουμε για τους συνανθρώπους μας. Βέβαια ανέκαθεν η επιλογή ενός δώρου σχετιζόταν άμεσα με τον χαρακτήρα, τις ανάγκες ή τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του προσωπου που το δεχόταν…

Ήδη ο τίτλος του κειμένου σας έχει προϊδεάσει για το τι θα επακολουθήσει! 8 μέλη της Κοινότητας του Μεταφυσικού σας παρουσιάζουν τα δώρα που βρίσκονται στην κορυφή της wish list τους για τις φετινές γιορτές! Δεν είναι συνηθισμένα, μιας και δεν πρόκειται για συνηθισμένους ανθρώπους. Όμως επειδή ούτε και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να χαρακτηριστούν συνηθισμένοι, ιδού ένας πρωτότυπος εναλλακτικός οδηγός δώρων μέσα στο φετινό γκρίζο σκηνικό των γιορτών. Ευελπιστούμε να σας δώσει ιδέες!

—————————————————————————————————————————————————–

Γιώργος Αδαμόπουλος (aka Fox Mulder), μέλος της ομάδας Πυθέας:

i want to believe

Επειδή δε ξεχνάμε τις μεγάλες μας αγάπες, το poster “I want to believe” των X-Files, περιτριγυρισμένο από λάμπα neon, για το … μεταφυσικό μπαρ μου! Τιμή 46 δολλάρια (περίπου 35 ευρώ):
http://cgi.ebay.com/Neon-098-Want-Believe-X-Bar-Pub-Neon-Light-Sign-/370459064343?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item564114b817

———————————————————————————————-

Δημήτρης Αναστασίου (aka xontro mpizeli), συντονιστής του Φόρουμ του Μεταφυσικού, διαχειριστής του weirdnews.gr:

ForteanTimes-cvr

Ετήσια συνδρομή στο βρετανικό ForteanTimes, το μεγαλύτερο περιοδικό Αναζήτησης στον κόσμο (ιδρύθηκε και κυκλοφορεί από το 1973)! Κοστίζει περίπου 55 ευρώ/χρόνο, το κάθε τεύχος έρχεται κάθε μήνα στην πόρτα σας, ενώ την περίοδο αυτή ισχύει μία προσφορά όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί 3 παλαιότερα τεύχη του περιοδικού για μόλις 1.2 ευρώ!

Πληροφορίες στο site του περιοδικού http://www.forteantimes.com.

——————————————————————————————————–

Ράνια Ιωάννου (aka Melian), μέλος της ομάδας Gateway, συντονίστρια του fantasmagoria.gr:

vampire in europe

Θέλω την πρώτη αμερικάνικη έκδοση του βιβλίου του Montague Summers “The Vampire in Europe” που κυκλοφόρησε το 1929. Το βρήκα μόνο 350 δολάρια (265 ευρώ)… Ζητάω πολλά;

http://www.biblio.com/books/205691031.html

—————————————————————————————————————

Θοδωρής Κεφαλόπουλος, συντονιστής του Φόρουμ του Μεταφυσικού, διαχειριστής του innerfields.gr:

tratamento-spa-floatation-tank-143_4356_T-500x333

Πρόκειται για τη γνωστή συσκευή “θάλαμος απομόνωσης”. Είναι ένας θάλαμος πλήρως μονωμένος από ήχους, οσμές, φως κλπ. Eκεί μέσα επιπλέεις σε ειδικό υγρό και ο σκοπός είναι να παραμείνεις μέσα για ένα ικανό χρονικό διάστημα ώστε να αρχίσεις να αποδεσμεύεις τον εγκέφαλό σου από όλα σχεδόν τα εξωτερικά ερεθίσματα. Η συσκευή για το απόλυτο escaping! Φυσικά είναι πολύ φθηνή, κάπου $7.000-$40.000!
—————————————————————————————————————-

Nικόλαος Κουμαρτζής (aka Solon Aimonas Eautou), μέλος της ομάδας Gateway, γενική αρχισυνταξία Κοινότητας του Μεταφυσικού:

vivlio8iki

Μία ετήσια συνδρομή στην online βιβλιοθήκη Lexscien, μία πραγματικά πολύτιμη πηγή γνώσεων με όλα τα τεύχη από τα σημαντικότερα επιστημονικά journals παραψυχολογίας παγκοσμίως από το 1882 μέχρι σήμερα!
Μιλάμε για απίστευτο όγκο γνώσεων και όλες τις τελευταίες (σχεδόν πάντα επαναστατικές) επιστημονικές ανακαλύψεις στο χώρο του παράξενου.
Είναι ένα must για όποιον θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το χώρο και κοστίζει μόλις 100 ευρώ το χρόνο (22 ευρώ αν τυχαίνει να είστε μέλος σε κάποια εταιρία παραψυχολογίας του εξωτερικού).

http://www.lexscien.org/lexscien/infopricing.jsp

—————————————————————————————————————————

Mallen, συντονιστής του Φόρουμ του Μεταφυσικού:

god


Ενα μπρούντζινο άγαλμα του “Θεού της Φύσεως” (ή Πράσινου Ανθρωπου)ύψους 7″ για τον βωμό μου. Κοστίζει $34.95 (περίπου 26,5 ευρώ).

http://www.witchshopgypsyheaven.com/wildwisdomgod.html

———————————————————————————————————————–

Μηνάς Παπαγεωργίου (aka Beetlejuice), μέλος της ομάδας Gateway, υπεύθυνος επικοινωνίας Κοινότητας του Μεταφυσικού:

apollonius

Επιθυμώ τη βιογραφία του Απολλώνιου του Τυανέα από τον Φιλόστρατο. Όχι από συμβατικές εκδόσεις, αλλά μια σπάνια από το 1680, που στοιχίζει 1000 δολλάρια (περίπου 756 ευρώ)!

http://cgi.ebay.com/1680-Greek-Philostratus-Life-Apollonius-Tyana-/290468453910?pt=Antiquarian_Collectible&hash=item43a144de16

———————————————————————————————————————

Μιλτιάδης Τσαπόγας (aka KANE), μέλος της ομάδας Gateway, συντονιστής της ομάδας Πυθέας:

claymore

Ένα ωραίο Claymore σπαθάκι που και να μη μου το φέρει κανείς εγώ θα το πάρω! 188 λίρες κάνει (περίπου 224 ευρώ), δεν είναι και λίγα αλλά αξίζει!

http://www.theknightshop.co.uk/catalog/lowlander-claymore-antiqued-p-608.html