Home » από Μέλος Gateway Team, Άρθρα Επικαιρότητας, Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα
από Μέλος Gateway Team Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα

Η Σύναξη του Μυστηρίου

35

Ο Ουροβόρος Όφις συμβολίζει τη δημιουργική ώθηση της νέας αρχής. Είναι ο τροχός που γυρίζει μόνος του, η αρχική περιστροφική κίνηση της ανοδικής σπείρας της εξέλιξης.
Ένας χρόνος πέρασε κιόλας από την κυκλοφορία του Mystery. Μετά από 12 τεύχη, μπορούμε πλέον να κρίνουμε πως δεν αποτέλεσε «άλλο ένα περιοδικό» στον ήδη πυκνοκατοικημένο χώρο των εντύπων αναζήτησης. Εισήγαγε χωρίς αμφιβολία ένα νέο, μοναδικό ύφος που αποπνέει μια μυστηριακή ατμόσφαιρα στον αναγνώστη.
Στη θέση του αρχισυντάκτη του Mystery βρίσκεται από την αρχή της κυκλοφορίας του ο φίλος μας Γιώργος Ιωαννίδης. Από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας Gateway τους πρώτους μήνες του 2002, οι γνώσεις και οι συγγραφικές του ικανότητες φαίνεται πως ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Από τη μεριά μας, συνεργάτες του περιοδικού εδώ και λίγους μήνες, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλους τους συντελεστές του εντύπου της Μεταεκδοτικής .

Σας γνωστοποιούμε δε, ότι την Τρίτη 15 Νοεμβρίου το περιοδικό διοργανώνει ένα ξεχωριστό γενέθλιο πάρτυ στο cafe bar Cofix (Λώρη Μαργαρίτη 11 – Θεσσαλονίκη) . Η Gateway Team θα εκπροσωπηθεί στη γιορτή του Μυστηρίου με τουλάχιστον ένα μέλος της.