Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 127, 13/4/2013

 

Τα «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου με ένα αφιέρωμα στην υπόγεια Ελλάδα! Ποιες ήταν οι Πύλες του Άδη και που συνεχίζουν να τις εντοπίζουν οι αρχαιολόγοι; Ποιοι ήταν οι θεοί, τα πλάσματα και οι παραδόσεις για τον Κάτω Κόσμο στην αρχαία Ελλάδα; Ο γνωστός Έλληνας σπηλαιολόγος, Νίκος Λελούδας, μιλά για τις εξερευνήσεις του, για τις υπόγειες στοές κάτω από την Αθήνα, για τους θρύλους σχετικά με τις κρύπτες των εκκλησιών της πρωτεύουσας, αλλά και για την έξαρση των θεωριών περί Κούφιας Γης στη χώρα μας κατά την προηγούμενη δεκαετία!

Επιπλέον διαβάστε δύο άκρως ενδιαφέροντα κείμενα: Το ένα για τη Μηχανική της Σκέψης και τις σκοτεινές σκεπτομορφές που μας περιβάλλουν και το άλλο για τις Μυστικιστικές Διαστάσεις των Εξωσωματικών Εμπειριών!

Μαζί το τελευταίο DVD της σειράς «Η φαντασία γίνεται πραγματικότητα» του Discover Channel! Αυτή την εβδομάδα αποκτήστε το επεισόδιο με τίτλο «Αντιγράφοντας την Επιστημονική Φαντασία». Είστε οπαδοί ταινιών επιστημονικής φαντασίας και επιθυμείτε να δείτε τη φαντασία να γίνεται πραγματικότητα; Αν η απάντηση είναι καταφατική, παρακολουθήστε τον Michio Kaku να εξηγεί πώς στο μέλλον θα είναι δυνατή η κατασκευή ειδικών δωματίων τύπου Holodeck από το Star Trek ή αυτοκινήτων που θα μεταμορφώνονται σε ρομπότ στα πρότυπα των Transformers!

 

Αυτό το Σάββατο μόνο με τον Ελεύθερο Τύπο