Home » Έντυπος Τύπος
Έντυπος Τύπος

Mystery Τεύχος Νο23

mystery_nov2006

Έσπασε Επιτέλους ο Κώδικας του Roswell! Πρόκειται για Εξωγήινο Αρχαίο Ελληνικό Αλφάβητο;
Πριν 60 χρόνια βρέθηκε στα συντρίμμια ενός UFO στο Roswell μια μεταλλική επιγραφή με παράξενα σύμβολα. Ορισμένοι μάλιστα αναγνώρισαν σ’ αυτήν την ελληνική λέξη ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ. Σήμερα, καθηγητές γλωσσολογίας αποκωδικοποιούν τα σύμβολα δίνοντας επιτέλους αναπάντεχες απαντήσεις στις πολύχρονες συζητήσεις για τη συγκάλυψη του περιστατικού αλλά και του προβλήματος των ΕΛ..
Γράφει ο Κώστας Κιαπέκος

Τα 9 Μυστικά του Σατανισμού
Ο Γιώργος Ιωαννίδης αποκαλύπτει τη μυστική φιλοσοφία και πρακτική ορισμένων σκοτεινών αδελφοτήτων του Σατανισμού, που αναζητούν τρόπους να ανοίξουν τις Αστρικές Πύλες για την επιστροφή των Μεγάλων Σκοτεινών Θεών! Διαβάστε για την Πύλη στους Δελφούς, για εξωγήινους που μεταμορφώνονται, το Μαγικό Μονοπάτι του Σαμάνου, τυπικά του Τάγματος των 9 Γωνιών και ακόμη περισσότερες απαγορευμένες γνώσης που για πρώτη φορά δημοσιεύονται στην Ελλάδα!

Εμφυτεύματα: Η Μυστική Τεχνολογία Παρακολούθησης
Εμφυτευμένα μικροτσίπ έρχονται για να διευκολύνουν τη ζωή μας σκλαβώνοντάς την! Επαληθεύονται οι προφητείες περί Αντίχριστου; Πώς σχετίζεται η τεχνολογία του αύριο με το 666 και γιατί εξωγήινες δυνάμεις μάς εμβολιάζουν με μυστηριώδεις μηχανισμούς; Μέσα από τα θαύματα της κυβερνοϊατρικής, τα παράδοξα ορισμένων καλωδιομένων επιστημόνων και μια σειρά από εφιαλτικά περιστατικά, ο Κώστας Μαυραγάνης και ο Ανδρέας Αργυρόπουλος εξετάζουν το πρόβλημα των εμφυτευμάτων που πολύ σύντομα θα αφορά όλους μας!

Ακόμη

Σκιάχτρα: Οι Μαγικοί Προστάτες της Ελληνικής Υπαίθρου
Του Θωμά Μαστακούρη

Τα Καταραμένα Παιδιά του Αιγαίου
Του Νικόλαου Κ. Περιστερίδη

Πεντάλφα: Τι Πραγματικά Συμβολίζει;
Του Γιώργου Ιωαννίδη

Austin O. Spare: Ο Πατέρας του Χάους
Του Ίωνα Γεζίδη

Οι Κήποι του Πασά: Ο Πιο Παράξενος Τόπος της Θεσσαλονίκης
Του Σπύρου Κατσαντάμη

Deja vu: Γιατί ο Χρόνος Επαναλαμβάνεται;
Του Νικόλαου Κουμαρτζή

Μιλώντας στους Νεκρούς με.. Ποτηράκι!
Μέθοδοι, Εμπειρίες & Κίνδυνοι του Πίνακα Ouija
Του Γιώργου Ιωαννίδη