Home » από Συνεργάτη Κοινότητας του Μεταφυσικού, Θεωρίες Συνωμοσίας, Μελέτες
από Συνεργάτη Κοινότητας του Μεταφυσικού Θεωρίες Συνωμοσίας Μελέτες

Λάμπρος Καούλλας και Νοητική Αντίσταση

interview_default


Στην ιστοσελίδα σας αναφέρετε χαρακτηριστικά «Αποκαλύπτουμε την Νέα Τάξη στην Ελλάδα και τον Κόσμο». Μπορείτε να μας εξηγήσετε με λίγα λόγια τι ακριβώς εννοείτε;
Κατ’αρχήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το τι εννοούμε με τον όρο «Νέα (Παγκόσμια) Τάξη». Πέρα από τις παρατραβηγμένες και παρανοϊκές υπεραπλουστευτικές θεωρίες συνωμοσίας που είναι πολύ της μόδας τελευταίως και που τις υιοθετούν άοκνα όσοι δεν έχουν διάθεση να ερευνήσουν σε βάθος, ο όρος νέα παγκόσμια τάξη δηλώνει βασικά την νέα κατάσταση που επέρχεται μετά από κάποια δραματική, κοσμοϊστορική αλλαγή στο παγκόσμιο και συνεπώς εθνικό πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό κλπ γίγνεσθαι. Η φράση έχει χρησιμοποιηθεί πάμπολλες φορές από σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα (αλλά και απόκρυφα τάγματα και κλειστές λέσχες), ιδιαίτερα τον αιώνα που πέρασε, όπως τον Γούντρω Γουΐλσον, τον Χίτλερ, τον Μπους τον πρεσβύτερο ακόμη και τον Πάπα, εξ ού και συνδέθηκε με τους λεγόμενους «συνωμοσιολογικούς» κύκλους. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη που «αποκαλύπτουμε» (ή έστω προσπαθούμε!) στην «Νοητική Αντίσταση – http://www.NoitikiAntistasis.com» (= «Ν.Α.») δεν είναι κάτι το συγκεκριμένο, κάτι το χειρόπιαστο. Σε γενικές γραμμές στην «Ν.Α» προσπαθούμε να αποδείξουμε, παραθέτωντας πάντα τις πηγές μας, τα όσα τελούνται στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής, της κοινωνίας, της οικονομίας κλπ σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αυτά που αποκαλύπτουμε δηλαδή είναι αυτά που δεν έχουν επαρκώς προβληθεί από τα κατεστημένα ΜΜΕ είτε διότι φοβούνται μη πλήξουν το «κύρος» τους είτε απλώς διότι είναι «διαπλεκόμενα». Ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη, που τόσο φοβούνται να αναφέρουν πολλοί δημοσιογράφοι μπας και χαρακτηρισθούν «αιρετικοί» είναι ασαφής και δεν είναι κάτι το συγκεκριμένο. Ο Χίτλερ χαρακτήριζε «Νέα Τάξη» την επέλαση του και την προσπάθειά του να αναδιοργανώσει την Ευρώπη. Στις μέρες μας, και έχοντας πάντα υπόψιν ότι ο όρος είναι ελαστικός και μεταβλητός, Νέα Παγκόσμια Τάξη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την σταδιακή μεν αλλά ταχύτατη πρόοδο της «παγκοσμιοποίησης» στην μετασοβιετική εποχή, την παντοδυναμία των ΗΠΑ και των διεθνών οργανισμών που ελέγχει ή εκβιάζει, την παγκόσμια αστυνομοκρατία του «Big Brother» που η επιβολή της επιταχύνεται όσο τα «τρομοκρατικά» κτυπήματα πολλαπλασιάζονται και αποκτούν διεθνή χαρακτήρα. Επίσης την πολτοποίηση της εθνικής ταυτότητας στο ψευδεπίγραφο καζάνι του «πολυπολιτισμού» – ψευδεπίγραφο διότι πολυπολιτισμός είναι η ανάδειξη της εθνικής ιδιαιτερότητας και όχι ο εξαφανισμός της για ένα οικουμενικό αμάγαλμα εξωτικής δήθεν κουλτούρας και άκρατου καταναλωτισμού, εν μέρει της λεγόμενης «Νέας Εποχής» (που ακούγαμε και στον προεκλογικό αγώνα του Γιωργάκη Παπανδρέου και που μας οδήγησε σε συνειρμούς) και που είναι «αδελφή» αν θέλετε της Νέας Τάξης. Στην Ελλάδα τα βλέπουμε όλα αυτά να συντελούνται καθημερινά μπροστά στα μάτια μας αλλά δεν τα προσέχουμε διότι δεν έχουμε την σχετική γνώση. Σκοπός της «Ν.Α» είναι ακριβώς αυτός: να παρέχει στο νου μας τα κατάλληλα πολεμοφόδια ούτως ώστε να «αντισταθούμε νοητικά» στην λεγόμενη «Νέα Τάξη» με ότι κι αν αυτή συνεπάγεται!

2) Είστε μόνος στο σχεδιασμό της σελίδας ή εχετε κι άλλους συνεργατες; Πόσο δύσκολο είναι το έργο σας και από που αντλείτε τις πληροφορίες;
Ναι, στον όλο σχεδιασμό της ιστοσελίδα όσο και στην έρευνα, μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτά, είμαι δυστυχώς ολομόναχος! Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλοί αναγνώστες στέλνουν συχνά πυκνά αρκετό από το δυσεύρετο υλικό που παραθέτουμε και που εμπλουτίζει τα αρχεία όλων μας και τους ευχαριστώ για αυτό. Επίσης δημοσιεύουμε έρευνες και άρθρα φίλων της «Ν.Α» στην κατηγορία «άρθρα αναγνωστών». Αυτή την στιγμή έχουμε ένα σταθερό συνεργάτη, τον Σάββα, γνωστό ως «e-Μάντη», που έχει την δική του στήλη και κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Όσοι φίλοι αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου και θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μας θα τους πρόσφερα με χαρά βήμα έκφρασης. Τις πληροφορίες τις παραθέτουμε στις πρωτογενείς τους πηγές/συνδέσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κυρίως προς ενίσχυση των επιχειρημάτων μας. Αυτή είναι η πολιτική που ακολουθώ στην ιστοσελίδα και γι’αυτό έχει καταξιωθεί, διότι οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες και αν υπάρχει κάποια ασάφεια τότε αυτή βρίσκεται στην πηγή και σε λάθος πληροφόρηση, δεν αποτελεί δηλαδή δικά μου φληναφήματα και υστερίες. Τις πληροφορίες με τις οποίες σας συνδέω τις αντλώ από διάφορες πηγές, όπως μπορείτε άλλωστε να διαπιστώσετε. «Αλιεύω» καθημερινά τις επιλεγμένες πληροφορίες από ελληνικές και ξένες εφημερίδες και εναλλακτικές ιστοσελίδες του διαδικτύου, μια αρκετά χρονοβόρα αλλά καθ’ όλα απολαυστική εργασία.

3) Θα θέλαμε να ακούσουμε περιληπτικά τη γνώμη σας για 2 βασικούς άξονες της ελληνικής κοινωνίας: Παιδεία και πολιτική.
Παιδεία: Τι να πρωτοπεί κανείς; Αρχίζοντας από την κρατική παιδεία πάμε χάλια. Αν και στις θετικές επιστήμες κατά την γνώμη μου πάμε καλά, από ιστορία και εθνική συνείδηση απλώς χάλια. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι ενσυνείδητοι δασκάλοι και καθηγητές που φροντίζουν να εκπαιδεύουν σωστά τα παιδιά και τους νέους, αν και όλο και λιγοστεύουν. Ξεφυλλίζοντας πάντως τα βιβλία ιστορίας νιώθεις απογοήτευση και ενίοτε θυμό από τις ανακρίβειες και τις παραλείψεις. Πως μπορούν να συνεχίζουν να παρουσιάζουν μύθους που έχουν εδώ και καιρό καταρριφθεί, όπως τα περί Ινδοευρωπαίων; Πως μπορούν να αποκρύπτουν τις άγνωστες πτυχές τόσο της αρχαίας και βυζαντινής όσο και της σύγχρονης ιστορίας μας; Γιατί συνεχίζουν να εμμένουν σε δόγματα και δεν παρουσιάζουν, τουλάχιστον για χάρη της αλήθειας και της αντικειμενικότητας, τις άλλες προσεγγίσεις της Ιστορίας που δεν υστερούν ούτε σε σοβαροφάνεια ούτε σε επιστημονικότητα; Εδώ η Τουρκία έχει παραποιήσει και οικειοποιηθεί την ιστορία όλων των λαών της ευρύτερης περιοχής και εμείς φοβόμαστε να παρουσιάσουμε την δική μας; Με την ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού και των επιτευγμάτων μας δεν υποθάλπουμε τον σωβινισμό και τον «φασισμό» όπως διαλαλούν μερικοί επιτήδειοι, αντιθέτων, αποκτούμε το «γνώθι σαυτόν» και σεβόμαστε τα άλλα έθνη και πολιτισμούς. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στην εξωσχολική παιδεία που προσφέρουν τα ΜΜΕ που δημιουργούν λανθασμένα πρότυπα, αποχαυνώνουν τους πιο ευάλωτους νέους (και όχι μόνο τους αυτούς μιας και τα ΜΜΕ απευθύνονται σε όλους) δημιουργώντας πολιτικά άβουλα όντα, εθισμένα στον υπερκαταναλωτισμό, κομπλεξικά λόγω των προτύπων που θα ήθελαν να είναι. Το Διαδίκτυο είναι μια καλή διέξοδος σε όλα αυτά, λόγω της αναρχικής του δημοκρατίας και την απόλυτης ελευθερίας έκφρασης όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει πρόσβαση, και παράδειγμα σ’αυτό είναι οι ιστοσελίδες μας. Επίσης πολλά περιοδικά και εφημερίδες, αν και πολεμούνται με διάφορους έμμεσους τρόπους από το κατεστημένο, συνεχίζουν να παρουσιάζουν την αλήθεια.
Πολιτική: Συμφέρον; Προδοσία; Αφέλεια; Αν και τα γεγονότα οδηγούν σε σκέψεις μερικές φορές τα στοιχεία δεν είναι σε θέση να αποδείξουν πολλά. Το σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα η πολιτική ζωή θέλει ανανέωση. Δεν είναι δυνατόν επί γενεές να μας κυβερνούν, δημοκρατικά έστω, τα ίδια και τα ίδια άτομα ή για να είμαστε σαφέστεροι τα ίδια και τα ίδια …γονίδια! Τα τελευταία χρόνια χάσαμε κάθε μέτρο. Εθνικές υποχωρήσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη, οικονομικά σκάνδαλα τερατωδών διαστάσεων, αποσαρθροποίηση της ελληνικής κοινωνίας, νομιμοποίηση και ελεύθερη διακίνηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, πτώση του βιοτικού επιπέδου. Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά; Γιατί δεν λαμβάνονται μέτρα; Γιατί ο λαός δεν εξυπηρετείται; Φυσικά για όλα αυτά φταίμε και εμείς που συνεχίσουμε να τα ανεχόμαστε και να εθελοτυφλούμε.

4) Αν κάνατε ένα ταξίδι στο χρόνο ποια θα ήταν η θέση της Ελλάδος βάσει των συνθηκών που επικρατούν σήμερα στον κόσμο;
Όλα είναι στο χέρι μας. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά. Το σίγουρο είναι ότι η παγκόσμια κατάσταση αυτή την στιγμή είναι πραγματικά δύσκολη για ένα έθνος-κράτος όπως η Ελλάδα. Η Νέα Τάξη και η παγκοσμιοποίηση που λέγαμε επέρχεται με γοργούς ρυθμούς και στην λαίλαπα της παρασέρνει όλους τους ανίδεους και υποχωρητικούς. Καθήκον μας είναι να σταθούμε εμπόδιο ή τουλάχιστον να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση προς όφελός μας και ως Ελλάδα και ως ανθρωπότητα, κάτι που είναι δυνατόν. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι ένας μικρός πυρήνας ατόμων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον κόσμο, αφυπνίζεται σε όλους τους τομείς και καταφέρνει ευτυχώς ο πυρήνας αυτός να διογκώνεται και να αφυπνίζει και άλλους, πολλαπλασιάζοντας το μέγεθός του. Αν στο μέλλον στην Ελλάδα οι αφυπνισμένοι αυτοί πυρήνες αφήσουν τις επιμέρους διαφορές τους και σχηματίσουν μια συμμαχία θα μπορέσουν, αν όχι να αλλάξουν, τουλάχιστον να βελτιώσουν την θέση της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα: εθνικά, πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά. Με το κατεστημένο που υπάρχει σήμερα, αν και υπάρχουν λαμπρές εξαιρέσεις και αυτό θα πρέπει να τονισθεί, δεν βλέπω καλύτερη θέση της Ελλάδας. Σημαντικό, και αυτό θα πρέπει να τονισθεί ιδιαιτέρως, είναι οι αφυπνισμένοι να μην γίνουν και αυτοί ένα «κατεστημένο αφυπνισμένων κοιμησμένων» αλλά να εργαστούν σοβαρά και προπάντων στο φώς, δηλαδή επώνυμα, υπέρ της αναγέννησης της Ελλάδας και του κόσμου.

5) Μπορείτε να μας πείτε τώρα πως οραματίζεστε την ιδανική ελληνική κοινωνία;
Μια κοινωνία όπου θα υπήρχε ανοχή της διαφορετικότητας χωρίς ισοπέδωση και όπου θα υπάρχει σεβασμός και ανύψωση του Ελληνικού Πολιτισμού. Όπου ο πατριωτισμός και αγάπη προς τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας θα είναι αυτονόητος. Όπου επιτέλους θα αγαπούμε την Φύση και θα την εκμεταλλευόμαστε με τρόπο που δεν θα την καταστρέφουμε. Όπου θα τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν για εμάς και δεν θα τους χλευάζουμε. Μια κοινωνία με ένα πολίτευμα καθαρά δημοκρατικό και αντιπροσωπευτικό, παρ’όλα αυτά σταθερό, προνοητικό και έτοιμο να υπερασπίσει το Έθνος και τον Λαό. Γενικά μια κοινωνία που θα είναι αφετηρία μιας νέας Ελλάδας, μιας Ελλάδας που θα ξαναεπηρεάσει και ξαναεμπνεύσει την οικουμένη.

6) Ποια πιστεύετε ότι είναι τα κέντρα εξουσίας που ελέγχουν αυτή τη στιγμή τον πλανήτη και ποιοι οι απώτεροι σκοποί τους;
Το γεγονός ότι υπάρχουν συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας που ελέγχουν τον πλανήτη είναι αδιαμφισβήτητο αλλά δεν είμαι τόσο αφελής να πιστέψω ότι το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη σχεδιάζεται σε ανήλια υπόγεια από ένα επιτελείο εκατόν ή χίλιων ανθρώπων, ούτε μπορώ έτσι απλοϊκά να φταίξω για όλα μου τα δεινά και ελαττώματα τους Ιλλουμινάτι ή τους Εβραίους ή τους εξωγήινους ή τους μασώνους. Το να υιοθετούμε τόσο απλοϊκές και εύκολες εξηγήσεις αποποιούμαστε των ευθυνών μας και απεμπολούμε ταυτόχρονα την δική μας δύναμη, παραδεχόμαστε ήττα διότι «αφού μας ελέγχουν έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα». Ναι, μεγάλο μέρος του παγκόσμιου κεφαλαίου ανήκει ή τυγχάνει διαχείρησης από Εβραίους, οι πλειοψηφία των πολιτικών είναι ενταγμένοι όντως σε μασωνικές στοές, σίγουρα μας αποκρύπτει πληροφορίες η NASA για τους εξωγήινους, αλλά προς Θεού, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι ελεγχόμενα! Με αυτή την υπεραπλουστευτική λογική ιστοσελίδες όπως τις δικές μας και εναλλακτικά περιοδικά στα οποία παρουσιαζόμαστε δεν θα υπήρχαν αφού τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών λένε επι λέξει ότι όλο τον Τύπο τον ελέγχουν αυτοί! Καταλαβαίνεται που το πάω; Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι άλλοι αποφασίζουν για εμάς! λλωστε εναντίον αυτών καλούμε σε «νοητική αντίσταση»! Απλά είμαι της άποψης ότι ο κάθε φορέας δύναμης – πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής, εθνικής, πολιτισμικής κλπ – θέλει να χειραγωγήσει τα γεγονότα ή τουλάχιστον να επωφεληθεί από αυτά. Γι αυτό όλα αυτά οδηγούν σε μια συναίνεση, και αυτή η συναίνεση οδηγεί στην δημιουργία μικρών «συνωμοσιών». Αν θέλετε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, ως «κέντρα εξουσίας» του πλανήτη θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τους διεθνείς οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα που είτε ελέγχονται είτε παρασέρνονται από τις ΗΠΑ ή μάλλον από αυτούς που ελέγχουν τις ΗΠΑ. Μπαίνοντας σε βάθος, παρασκηνιακά «κέντρα εξουσίας» του Δυτικού και συνεπώς ολόκληρου του κόσμου θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελούν η «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», η «Τριμερής Επιτροπή», οι βασιλικοί οίκοι της Ευρώπης και οι άρχουσα ελίτ των ΗΠΑ, οι οικογένειες των Rothschilds και των Rockefellers, τα επιτελεία των μυστικών υπηρεσιών και πάει λέγοντας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι αυτοί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους στενά, και άμεσα ή έμμεσα μαζί τους συνδέονται και όλοι σχεδόν οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της κάθε χώρας του πλανήτη, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι όλοι ακολουθούν πιστά τις οδηγίες τους, αλλά μάλλον τις ακολουθούν είτε από εκβιασμό, είτε από πιέσεις, είτε από προσωπικό συμφέρον. Και για να φέρω τα πράγματα σε πιο «προσιτό» επίπεδο, να αναφέρω ότι τόσο ο Γιωργάκης Παπανδρέου, όσο και ο Κώστας Καραμανλής παρευρέθησαν σε συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι εκλογές ήταν …στημένες! Θα μπορούσαμε να πάμε πάρα πολύ βαθιά, όσο δεν το χωράει ο νους, σε αυτό θέμα αλλά δεν νομίζω πως μπορούμε στα πλαίσια μιας συνέντευξης.

7) Ακούμε συνεχώς τον όρο “Διεθνή Τρομοκρατία” από τους ηγέτες των ισχυρών στρατιωτικά χωρών. Ποια είναι η αντίληψη σας σχετικά με τον όρο “τρομοκρατία” σήμερα;
Το θέμα «τρομοκρατία» στις μέρες μας είναι τεράστιο και θα χρειαζόντουσαν και πάλι πάρα πολλές σελίδες να αναλύσουμε διεξοδικά το φαινόμενο. Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες, θα πρέπει να επισημανθεί ότι όταν λέμε τρομοκρατία δεν εννούμε φυσικά τους αγώνες για ελευθερία καταπιεσμένων λαών, όπως των Παλαιστινίων, των Κούρδων και παλαιότερα των Έλληνων της Κύπρου, αλλά τους τρομοκράτες που κτυπούν χωρίς οίκτο αθώους πολίτες και, το κυριώτερο, προκαλούν διεθνή αναταραχή. Θέτω ένα ερώτημα: Πως μπορεί ένας Οσάμα μπιν Λάντεν που κρύβεται σε μια σπηλιά, μετακινείται συνεχώς στα σύνορα Αφγανιστάν και Πακιστάν, καταδιώκεται από τις πιο επίλεκτες και ικανές μονάδες στρατού και μυστικών υπηρεσιών, δεν έχει την δυνατότητα χρήσης τηλεφώνου, κινητού, τηλεομοιότυπου, διαδικτύου αφού η ενδεχόμενη χρήση τους (ιδιαίτερα πάνω από τα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν) θα έθετε σε συναγερμό τα επιτελεία της CIA και της NSA που θα λάμβαναν τις πληροφορίες από δορυφόρους και κατασκόπους. Ε λοιπόν, πως μπορεί αυτός ο άνθρωπος που είναι αποκομμένος από τον κόσμο και την τεχνολογία και στο πόδι συνεχώς να οργανώσει και να συντονίσει πολύνεκρες επιθέσεις σε Νέα Υόρκη, Μπαλί, Μομπάσσα, Μόσχα, Κωνσταντινούπολη, Μαδρίτη μέσα σε 3 μόλις χρόνια; Δηλάδη να είναι σε θέση να απειλεί κάθε άνθρωπο του πλανήτη σε όποιαν ήπειρο κι αν βρίσκεται, σε όποια κοινωνική θέση και αν ανήκει, σε όποιο θεό κι αν πιστεύει. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές: με το πρόσχημα της καταπολέμησης της Διεθνούς Τρομοκρατίας οι ΗΠΑ και οι υποτακτικοί τους κατακτούν κυριολεκτικά όλα τα ανυπότακτα έθνη και κράτη της γης (εκπληρώνοντας την ίδια στιγμή τα περί «Σύγκρουσης των Πολιτισμών»), ενώ τα «συμμαχικά» τους κράτη, όπως η Ελλάδα εν όψει και των Ολυμπιακών, μολύνονται με κλιμάκια πρακτόρων που τους δίνονται υπερπρονόμια να αλωνίζουν ελεύθερα. Επίσης, με τον φόβο της τρομοκρατίας ψηφίζονται με περισσή ευκολία δρακόντειοι «αντι-τρομοκρατικοί» νόμοι (που είναι και αντισυνταγματικοί) και που στο τέλος της ημέρας αφαιρούν από τους φοβισμένους πολίτες τις πολιτικές τους ελευθερίες, ελαττώνοντας τα περιθώρια αντίδρασής τους. Είναι η παλιά, καλή συνταγή του «Δράση-Αντίδραση-Λύση» όπου υποστηρίζεις μια «δράση» που θα φέρει την αναμενόμενη «αντίδραση» και έτσι θα προτείνεις την συμφέρουσα για σένα «λύση»! Τρανό παράδειγμα αυτού είναι το PATRIOT Act που ψηφίστηκε μετά την 11/9 και που είναι το προοίμιο της μετατροπής των ΗΠΑ σε ένα εφιαλτικό αστυνομικό κράτος υψηλής τεχνολογίας.

8) Πως πρέπει να αντιδράσει ο κόσμος για να επιτύχει μια πραγματικά «Νοητική Αντίσταση»;
Ενημέρωση! Αφύπνιση! Αντίσταση! Όταν η αποκαλυπτική ενημέρωση γίνεται σε σωστές βάσεις και με ακλόνητα στοιχεία και αποδείξεις είναι σίγουρο ότι θα φέρει αφύπνιση. Αρχικά δυσπιστία και σκεπτικισμό αλλά τελικά αφύπνιση. Όταν ξυπνήσει λοιπόν ο Έλληνας και ο κάθε πολίτης αυτού του κόσμου θα αντισταθεί με τον τρόπο του στα καλέσματα της «Νέας Τάξης» και της «Νέας Εποχής». Ο νους του ανθρώπου είναι όπλο, γι’αυτό και είναι ο πρώτος στόχος των εξουσιαστών. Γι’αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον επηρεάσουν, να τον φοβίσουν, να τον αποπροσανατολίσουν, χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, από την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, την πλύση εγκεφάλου των νεοεποχίτικων σεκτών μέχρι και τα πειράματα ψυχολογικής παρέμβασης με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Με το να ενημερώνουμε τους γύρω μας, να οργανωνώμαστε σε ομάδες και να συσπειρωνόμαστε, να εκφράζουμε επώνυμα τις απόψεις μας, να αποκαλύπτουμε τα όσα γνωρίζουμε αντιστεκόμαστε νοητικά. Αυτό το ρέυμα της «νοητική αντίστασης» στο τέλος ελπίζουμε θα επιφέρει και την νοητική και όχι μόνο αντίδραση.

9 )Ποια είναι η γνώμη σας για την ομάδα Gateway; Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μέσα από τη συνέντευξη αυτή;
Κάνετε μια εξαιρετική ερευνητική δουλειά! Πολλά και ενδιαφέροντα τα κείμενά σας και δεν μπορώ παρά να σας συγχαρώ. Συμβάλλετε και εσείς στην προαναφερθείσα ενημέρωση και αφύπνιση του Έλληνα. Η διαφορά σας από τους «κοιμησμένους αφυπνισμένους» είναι ότι εσείς αγαπάτε την Ελλάδα και τον λαό της, ενώ αυτοί αρκούνται σε μια επιλεκτική γνώση της Ιστορίας δημιουργώντας έτσι «μικρά κατεστημένα». Θα κλείσω με μια παροιμία των Ελλήνων του Καυκάσου: «Ό,τι ανθίζει, έχει τις ρίζες του. Αν θες ν’ανθίζεις – φύλαξε τις ρίζες σου!». Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι άτομα σαν κι εμάς, που ασχολούμαστε με την έρευνα και αγαπάμε την πατρίδα μας, είμαστε μίζερα ανθρωπάκια, κλεισμένα ολημερίς στα δωμάτια τους διαβάζοντας. Δεν είναι έτσι. Η ζωή είναι υπέροχη αν ξέρεις να την ζήσεις! Παράλληλα με την αγάπη προς την πατρίδα και το αίσθημα της προσφοράς να αγαπάτε την ζωή, να διασκεδάζετε, να γελάτε! Το μήνυμα μου είναι απλό: «Ενημέρωση! Αφύπνιση! Νοητική Αντίσταση!»
Επικοινωνία: Lambros@NoitikiAntistasis.com