Home » από Μέλος Gateway Team, Εκδηλώσεις Αναζήτησης
από Μέλος Gateway Team Εκδηλώσεις Αναζήτησης

Μεταφυσικό Στέκι: Τηλεπάθεια, Poltergeists & Σκιές

66

Κάτι νέο γεννιέται στην Αθήνα. Οι σκέψεις που εκφράστηκαν για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο, υλοποιούνται δύο μήνες μετά. Το Μεταφυσικό Στέκι αποτελεί πλέον πραγματικότητα!
Η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού αποκτά το δικό της “στέκι”, το δικό της χώρο στην πρωτεύουσα! Οι επιτυχημένες εκδηλώσεις της Κ.Α.Π.Α στο νησί της Σάμου την περίοδο 2003-2007 που συζητήθηκαν και αποτέλεσαν πρότυπο για άλλες παρόμοιες προσπάθειες μεταφέρονται στην Αθήνα για το φετινό χειμώνα.

Ο χώρος που θα φιλοξενούνται οι ομιλίες και οι εκδηλώσεις μας βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας 86 (ημιώροφος) στο κέντρο της πόλης, πάνω ακριβώς από το βιβλιοπωλείο Εύανδρος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Βαγγέλη Μπεξή για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, χωρίς κανένα απολύτως αντίτιμο ή οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση από μέρους μας.

Το Μεταφυσικό Στέκι θα αποτελέσει το χώρο στον οποίο θα οργανώνουμε ομιλίες, διαλέξεις και εκδηλώσεις. Κάτι σίγουρα διαφορετικό από τα meetings που οργανώνονταν χρόνια τώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάθε χρόνο. Στο βήμα αναμένεται να δούμε μέλη της Κοινότητας του Μεταφυσικού, αλλά και γνωστούς ερευνητές και συγγραφείς να ξεδιπλώνουν τις απόψεις και τις σκέψεις τους.
Θα διοργανώνονται επίσης ειδικές προβολές που θα αφορούν όλους τους φίλους του metafysiko.gr, της Πυθέας και της FantasyGate. Αυτό σημαίνει ότι η θεματολογία των ζητημάτων που θα μας απασχολήσουν πρόκειται να είναι ιδιαίτερα διευρυμένη!
——————————————————————————–

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 19:30. Τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι:

Ψυχολογία των Παραψυχικών Φαινομένων
Τηλεπάθεια, Poltergeist & Σκιές
Ερμηνείες, Έρευνες & Αποδείξεις

ενώ θα μας μιλήσουν οι:
* Γιώργος Ιωαννίδης, ψυχολόγος-ψυχαναλυτής, αρχισυντάκτης περιοδικού Mystery
* Οφηλία Λαζαράκη, ψυχολόγος (με πτυχιακή εργασία στη μεταφορά σκέψης-τηλεπάθεια), μέλος της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού (Ophelia).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τεκταινόμενα στο Μεταφυσικό Στέκι, από την κατηγορία «Νέα της Ομάδας» στο Forum του Μεταφυσικού!