Home » από Μέλος Gateway Team, Προτάσεις
από Μέλος Gateway Team Προτάσεις

Ζωή Μετά τη Ζωή (εκδ. Έσοπτρον)

book_12
Τίτλος: Ζωή Μετά τη Ζωή
Συγγραφέας: Carol Nieman & Emily Goldman
Εκδοτικός Οίκος: Έσοπτρον

Περίληψη (κείμενο οπισθόφυλλου)
Σε αυτό το ατέλειωτα συναρπαστικό βιβλίο, που προκαλεί τη σκέψη, οι συγγραφείς Carol Nieman & Emily Goldman εκθέτουν τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές αντιλήψεις για τη ζωή μετά το θάνατο. Ασχολούνται όμως και με την μετενσάρκωση, την αναδρομή σε προηγούμενες ζωές, την επικοινωνία με εκλιπόντες μέσω ψυχικών και μέντιουμ, τις “περιθανάτιες εμπειρίες” και τέλος παραθέτουν έναν λεπτομερή οδηγό για την επίτευξη της δικής σας έξω-σωματικής εμπειρίας.

Η Γνώμη
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία εγκυκλοπαίδεια περιλήψεων. Δεν καταπιάνεται με ένα συγκεκριμένο θέμα μιας και επεκτείνεται από τις απόψεις των διαφόρων θρησκειών μέχρι “αληθινές περιπέτειες Θανάτου” και από στοιχεία για την “Αναζήτηση της Ψυχής” μέχρι και τρόπους επικοινωνίας μέσω ψυχικών. Αναφέρει τις απόψεις για την μετά θάνατον ζωή, όπως εκφράζονται απ’ τον Χριστιανισμό, την Καθολική εκκλησία, την Γιόγκα, τη Θιβετιανική Βίβλο των Νεκρών. Έχουν συγκεντρώσει περίεργες μαρτυρίες ατόμων τόσο διαφορετικών μεταξύ τους.
Αποτελεί πραγματικά μια πρώτη επαφή με πληθώρα θεμάτων. Μην περιμένετε όμως ότι θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ουσιαστική γνώση για κάτι, μιας και αποτελείται από περιλήψεις θεμάτων. Μια καλή αρχή σε όσους επιθυμούν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την αναζήτηση απαντήσεων για τη “μετά θάνατον ζωή”.