Home » Εκδηλώσεις Αναζήτησης
Εκδηλώσεις Αναζήτησης

Ραδιοφωνική Αστρική Πύλη, κάθε Δευτέρα 22:00-24:00

 

Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, η Αστρική Πύλη είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το μεγάλο ραδιοφωνικό come back για την περίοδο 2014-15! Οι συντελεστές της εκπομπής Ανδρέας Πανουτσόπουλος και Μηνάς Παπαγεωργίου (αμφότεροι μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού), μαζί με τους καλεσμένους τους, θα βρίσκονται μαζί σας από τις 22 Σεπτεμβρίου σε εβδομαδιαία βάση,κάθε Δευτέρα 22:00-24:00μέσα από την ιστοσελίδα του web radio Albedo14 (www.albedo14.com), παρουσιάζοντας φρέσκιες απόψεις και ειδήσεις από τον χώρο της πνευματικής αναζήτησης, έχοντας ως προτεραιότητα τη σοβαρή και αξιόπιστη πληροφόρηση των ακροατών τους, μακριά από φαιδρότητες και ακρότητες.

Στο νέο τους αυτό ξεκίνημα, οι παραγωγοί της Αστρικής Πύλης θα έχουν τη βοήθεια αρκετών συνεργατών, οι οποίοι θα εμπλουτίζουν με τις γνώσεις και τις απόψεις τους την εκπομπή μέσω των ραδιο-στηλών τους.

Η ιστοσελίδα www.stargatefm.gr επαναλειτουργεί ήδη και θα φιλοξενεί σε εβδομαδιαία βάση στο «Αρχείο Εκπομπών» της (επιλογή «Ακούστε μας») τις εκπομπές που πραγματοποιήθηκαν. Αντίστοιχη επιλογή θα υπάρχει και για τους χρήστες του iTunes. Επιπρόσθετα, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε τονλογαριασμό της Αστρικής Πύλης στο Facebook ή να κάνετε like στο σχετικό page ή να επικοινωνήσετε με τους παραγωγούς στο stargatefm@gmail.com.