Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 108, 1/12/2012

 

Τα πρώτα «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» του Χειμώνα κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου με ένα τεύχος αφιέρωμα στο 2012 και στην επιβίωση σε δύσκολες συνθήκες! Τρεις μόλις εβδομάδες πριν από την πολυαναμενόμενη «Doom’s Day» εξετάζουμε όλα τα δεδομένα σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια και παραθέτουμε τις απόψεις ερευνητών και επιστημόνων. Παρουσιάζουμε όλη την επικαιρότητα του «Φαινομένου 2012» των τελευταίων μηνών και σας δίνουμε μια εικόνα για το πώς θα μοιάζει η Γη χιλιάδες χρόνια μετά από έναν ενδεχόμενο αφανισμό του ανθρώπινου είδους!

Επίσης, στο τεύχος θα βρείτε έναν 8σέλιδο οδηγό επιβίωσης σε δύσκολες συνθήκες! Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση οικονομικού κραχ ή φυσικής καταστροφής; Ποιες προμήθειες και τι εργαλεία θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας; Πήραμε συνεντεύξεις από τρεις ειδικούς (έναν στρατιωτικό, έναν αρχιτέκτονα και έναν γεωλόγο) που μας συμβουλεύουν για το πώς θα χτίσουμε το δικό μας καταφύγιο! Γιατί είναι σημαντική η ύπαρξή τέτοιων καλά προφυλαγμένων χώρων στον 21ο αιώνα;

Τέλος για τους λάτρεις του Walking Dead, παρουσιάζουμε έναν τετρασέλιδο εκκεντρικό οδηγό επιβίωσης σε περίπτωση επίθεσης αιμοσταγών Ζόμπι στην πόλη σας! (μπρρρ)

Μαζί δώρο το πολύ ενδιαφέρον DVD του Discovery με θέμα «Εμείς Εφηύραμε τον Θεό»;

Αυτό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου μόνο με τον Ελεύθερο Τύπο!