Home » από Μέλος Gateway Team, Προτάσεις
από Μέλος Gateway Team Προτάσεις

Θεωρίες Συνωμοσίας (εκδ. Αρχέτυπο)

book_8

Τίτλος: Θεωρίες Συνωμοσίας
Συγγραφέας: Γιώργος Στάμκος – Λουκάς Καβακόπουλος
Εκδοτικός Οίκος: Αρχέτυπο

Περίληψη (κείμενο οπισθόφυλλου)
ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ! Εξωγήινοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις * Όλοι οι πολιτικοί είναι Μασόνοι * Οι στοές είναι υποχείρια των Σιωνιστών * Οι μυστικές υπηρεσίες σκότωσαν τον Κένεντι * Mind Control και ψυχοτρονική τεχνολογία ελέγχουν το πλήθος * Το επιστημονικό κατεστημένο σιωπά * Οι μεγάλοι επιστήμονες του 20ού αιώνα ήταν πρώην Ναζί * Οι Ναζί ήταν “μαύροι μάγοι” * Ο Έλβις ζει σε τροχιά γύρω από τη Γη * Το AIDS οφείλεται σε τεχνητό ιό, που φτιάχτηκε στο διάστημα * Στο διάστημα δεν υπάρχουν εξωγήινοι * Η Λαίδη Νταϊάνα γνώριζε την αλήθεια και γι’ αυτό τη σκότωσαν!
Είσαι “συνωμοσιοπαρανοϊκός” αν πιστεύεις σε όλα αυτά ή μήπως είσαι πιο “υποψιασμένος” από τους υπόλοιπους; Μήπως δεν το “έχεις ψάξει” όσο χρειάζεται; Ποια από όλα αυτά είναι ψέματα; Ποια είναι αλήθειες; Ποια είναι “παραπληροφόρηση”;

Διαβάστε αυτό το βιβλίο:
-Αν υποψιάζεστε ότι κάποιοι κρύβουν την αλήθεια για όσα συμβαίνουν και μας παραπληροφορούν με ψεύτικες εξηγήσεις.
-Αν νομίζετε ότι όλα όσα συμβαίνουν κατευθύνονται από ένα μυστικό και άγνωστο παρασκήνιο.
-Αν επιθυμείτε να μη χαθείτε μέσα στο λαβύρινθο της συνωμοσιολογίας.
-Αν πιστεύετε ότι “η αλήθεια κρύβεται εκεί έξω” και μας περιμένει να την ανακαλύψουμε

Η Γνώμη
Η ενασχόληση του καθενός από εμάς με το ανεξήγητο και το παράδοξο είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα μας εισάγει και στους κόλπους της συνωμοσιολογίας. Βλέπετε σε αυτό το χώρο όλα συνδέονται! Και το βιβλίο αυτό που παρουσιάζεται μπορεί να το αποδείξει περίτρανα. Εξωγήινοι, Νέα Τάξη Πραγμάτων, Τέκτονες, Δολοφονίες, Ναζί, Αιρέσεις, Πεφωτισμένοι, Ελεύθερη Ενέργεια και άλλα πολλά που σίγουρα μας έχουν απασχολήσει κατά καιρούς σχηματίζουν ένα παζλ το οποίο στηρίζεται στη λογική και στα ιστορικά αποδεικτικά στοιχεία παραθέτοντας μας τις γνωστότερες θεωρίες συνωμοσίας. Και σε αυτό ακριβώς το στοιχείο κρύβεται η μοναδικότητα αυτού του συγγράματος. Είναι ένα βιβλίο το οποίο παραθέτει όλες τις θεωρίες που έχουν κάνει ως τώρα την εμφάνισή τους και αφήνει εσάς να κρίνετε ποια να απορρίψετε και ποια να κρατήσετε. Είναι λοιπόν το βιβλίο εκείνο που δε θα σας αφήσει να χαθείτε στο λαβύρινθο της συνωμοσιολογίας!