
Hellenic Nexus τ.53
Hellenic NEXUS, τ. 53 (Ιούνιος 2011)
Στο τεύχος Ιουνίου, εν μέσω μιας «αγανακτισμένης» περιόδου, το Ηellenic NEXUS ανοίγει τον φάκελο «Επιστροφή στη δραχμή». Οι Δημήτρης Kαζάκης και Σπύρος Λαβδιώτης αναλύουν γιατί και πώς κάτι τέτοιο αποτελεί τη μόνη λύση για τη χώρα, αναδεικνύοντας τους λόγους που κατεστημένο και δανειστές τρέμουν αυτή την εξέλιξη.
Διαβάστε ακόμα, για τις ερωτήσεις-παγίδα της πρόσφατης απογραφής πληθυσμού, αλλά και τη σημασία των διαφορών της με την προηγούμενη απογραφή του 2001, για τον «εμφύλιο» μεταξύ των κέντρων εξουσίας, ο οποίος πυροδότησε την υπόθεση «Στρος Kαν», αλλά και μια συνέντευξη του αναπληρωτή καθηγητή Ευρωπαϊκών Θεσμών του Παν/μίου Κρήτης, Nότη Mαριά, περί δημοψηφίσματος, ακύρωσης του Μνημονίου και μυστικής διπλωματίας.
Επιπλέον, η «ακτινογραφία» του παντοδύναμου Iδρύματος Soros, η διεθνής αποτυχία των Μεταλλαγμένων και οι επίμονες προσπάθειες καθιέρωσής τους, αλλά και η αυτοκαταστροφική πολιτική της Δύσης στη Λιβύη.
Επίσης:
Κτηνοτροφική Ανάπτυξη: H τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να βγει στις διεθνείς αγορές
Στη μετά-Mπιν-Λάντεν εποχή: Αλ-Κάιντα made in USA
Oυροθεραπεία: η πρακτική-ταμπού που κερδίζει έδαφος
ATIA στον Ήλιο και οι προσπάθειες συγκάλυψης από τη ΝΑSA
Δώρο το βιβλίο-οδηγός:
H Θεραπευτική Δύναμη του Καλοκαιριού