Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 71 (17/3/2012)

Τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου με ένα «δυνατό» θεματικό τεύχος απέναντι στον έλεγχο των συνειδήσεών μας και στο Μάτριξ μέσα στο οποίο ζούμε και κινούμαστε! Διαβάστε δύο άκρως ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις: Η πρώτη από τον ψυχοθεραπευτή Άγγελο Βιαννίτη με θέμα την τεχνολογία υποταγής συνειδήσεων, το ρόλο της διαφήμισης και των ψευδών ειδήσεων. Παρατίθενται τρόποι αντίστασης! Η δεύτερη από την καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία Τζάνη, που στέλνει πολλαπλά  μηνύματα στους αναγνώστες του περιοδικού, ενώ παράλληλα αναλύει το πώς οδηγούνται οι Έλληνες στην αυτοκτονία και πως η χώρα μας έφτασε εδώ που έφτασε.

Στο τεύχος διαβάστε επίσης το πώς «γεννήθηκαν» τα Chemtrails, ένα άρθρο του επιστ. Συνεργάτη του Δημόκριτου Νίκου Κατσαρού, μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει με την Ισλανδία και το ΔΝΤ, ενημερωθείτε για το θρησκευτικό και συμβολικό υπόβαθρο της θρυλικής κινηματογραφικής ταινίας «Μάτριξ» και ελάτε σε επαφή με τις προωθημένες απόψεις του νέου φιλοσόφου Erwin Laszlo, που αναφέρεται στην παγκόσμια κβαντική συνείδηση και το Ακασικό Πεδίο!

Αυτή την εβδομάδα, δώρο η ΝΕΑ κασετίνα του Discovery Channel με τίτλο «Μυστήρια από τον Ουρανό», καθώς επίσης και το πρώτο DVD της σειράς με τίτλο «Χτίστηκαν οι Πυραμίδες από Εξωγήινους;». Συλλεκτικό τεύχος αν μη τι άλλο!