Home » από Μέλος Gateway Team, Άρθρα Επικαιρότητας, Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα
από Μέλος Gateway Team Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα

1ο Πανελλαδικό Συνέδριο για τον Μυθικισμό στην Αθήνα (22/5)

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) και η αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης” είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει την Κυριακή 22 Μαΐου το 1ο Πανελλαδικό Συνέδριο για τον Μυθικισμό, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, το mythcon.gr, αναρτήθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, οι εργασίες του Συνεδρίου (στο οποίο συμμετέχουν τα μέλη της Κοινότητάς μας, Γιώργος Ιωαννίδης και Μηνάς Παπαγεωργίου) έχουν χωριστεί σε τέσσερις ενότητες, θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν στις 7, περίπου, το απόγευμα.

Η αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης” του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), που θα φιλοξενήσει στις 22 Μαΐου τις εργασίες του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου για τον Μυθικισμό.

Και άλλες λεπτομέρειες…

- Για τις ανάγκες καλύτερης επικοινωνίας της διοργάνωσης, κατασκευάστηκε ένα ειδικό promo video, το οποίο καλούμε τους φίλους και επισκέπτες της σελίδας μας να κοινοποιήσουν όπου κρίνουν απαραίτητο.

- Οι εργασίες για την έκδοση των Πρακτικών του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου για τον Μυθικισμό συνεχίζονται κανονικά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο τόμος “Ιησούς και Μύθος” (εκδ. Δαιδάλεος) θα είναι διαθέσιμος για το κοινό στο χώρο του Συνεδρίου κατά τις 22 Μαΐου.

- Οι διοργανωτές απηύθυναν θερμές ευχαριστίες: 1) Στην Πολιτιστική ιστοσελίδα “Φρυκτωρίες” που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να καλύψει τις εργασίες του Συνεδρίου με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό, 2) Στις εκδόσεις iWrite για το τιμής ένεκεν τύπωμα προγραμμάτων και μπάνερ της εκδήλωσης, 3) Στους εθελοντές και εθελόντριες που πρόκειται να συνδράμουν στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, 4) Στους φορείς, στους δημοσιογράφους και στις ιστοσελίδες που φροντίζουν/φρόντισαν για τη διάδοση της είδησης που αφορά στη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

- Για τις ανάγκες των ομιλιών των καλεσμένων από το εξωτερικό, θα υπάρχει διερμηνεία στα ελληνικά.

- Σε όσους φίλους και φίλες τιμήσουν με την παρουσία τους την ημερίδα, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης των εργασιών του Συνεδρίου.

- Δείτε το event στο facebook.