Home » από Μέλος Gateway Team, Άρθρα Επικαιρότητας, Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα
από Μέλος Gateway Team Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα

5 χρόνια Metafysiko.gr!

59_1

Αφίσσα πάρτυ στο Box!

Πότε πέρασαν κιόλας 5 χρονιά.. Ήταν Μάρτιος του 2002 όταν πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε την ομάδα Gateway (για περισσότερα σχετικά με το ιστορικό ρίξτε μια ματιά εδώ).
5 χρόνια μεταφυσικό λοιπόν.. από το αρχικό site στη geocities και το metafysiko.cjb.net, στο domain του .gr, στις πανεπιστημιακές ομάδες Κ.Α.Π.Α και Κ.Α.Π.Θ., στην Ομάδα Πυθέας και το explorers.gr, στην FantasyGate και τόσα ακόμη “ενδο-” και “εξω-” διαδικτυακά που επιτεύχθηκαν όλο αυτόν τον καιρό!
Για εμάς ο Μάρτιος του 2007 είναι ένας μήνας σταθμός. Συμπληρώνονται 5 έτη από την ίδρυση της ομάδας αυτής και τη γέννηση μίας- ουτοπικής για πολλούς- ιδέας για μια πανελλήνια διαδικτυακή Κοινότητα του Μεταφυσικού.
Ο ερχομός ενός φρέσκου αέρα, με νέες και πρωτότυπες ιδέες στον ελληνικό χώρο της αναζήτησης που επαναπροσδιορίζουν το πεδίο των ενδιαφερόντων και των δραστηριοτήτων του νέου πνευματικού αναζητητή στον 21ο αιώνα, έχει βρει για τα καλά την ανταπόκριση που του αρμόζει στο ελληνικό διαδίκτυο και όχι μόνο.

Είπαμε λοιπόν να το γιορτάσουμε, διοργανώνοντας ένα 2ήμερο εκδηλώσεων για παλιούς και νέους φίλους, μέλη ή μη!

59_2
Αφίσσα 2ήμερων εκδηλώσεων!

* Η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού σας προσκαλεί στο Γενέθλιο Πάρτυ της, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007 στο μπαρ “Box” (Κωλέττη 4, Εξάρχεια). Θα είμαστε όλοι εκεί μετά τις 22:30 και θα σας περιμένουμε!

* To Σάββατο 24 Μαρτίου(την επόμενη ημέρα δηλαδή) θα διοργανωθεί το Ultimate Paintball Battle μεταξύ “Βορείων Μεταφυσικών” και “Νοτίων Μεταφυσικών”, στην πίστα της Πάρνηθας(η πίστα έχει κλειστεί για την κοινότητα για όλη την ημέρα)!
Δηλώστε συμμετοχή όσο πιο σύντομα γίνεται!