Home » από Μέλος Gateway Team, Προτάσεις
από Μέλος Gateway Team Προτάσεις

Το Mυστικό Mήνυμα του Nερού (εκδ. Έσοπτρον)

book_42

Τίτλος: Το Mυστικό Mήνυμα του Nερού
Συγγραφέας: Dr Masaru Emoto
Εκδοτικός Οίκος: Έσοπτρον

Περίληψη (κείμενο οπισθόφυλλου)
Tα εκπληκτικά πειράματα του Iάπωνα επιστήμονα Dr. Masaru Emoto, ο οποίος χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής αποδεικνύει κάτι που μέχρι σήμερα φαινόταν αδιανόητο: ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά, όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες!
Ένα πρωτοποριακό και ανατρεπτικό βιβλίο-λεύκωμα, σε μεγάλο σχήμα και με περισσότερες από 150 έγχρωμες φωτογραφίες κρυστάλλων του νερού.

Η Γνώμη
Λίγα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στα ράφια των βιβλιοπωλείων, το Έσοπτρον αποφάσισε να προχωρήσει στη δεύτερη έκδοση του. Ετσι το «μυστικό μήνυμα του νερού» θα συνεχίσει να διαδίδεται ανάμεσα στους Έλληνες αναγνώστες, θυμίζοντάς τους από μια άλλη σκοπιά, πως όντως πρόκειται για το πιο πολύτιμο αγαθό…
Ένα πραγματικά σπάνιο λεύκωμα το οποίο και φέρνει το κοινό σε επαφή με τα αποτελέσματα των πρωτοπορειακών πειραμάτων του ιάπωνα Dr Masaru Emoto και του αμερικανού επιστήμονα Dr Lee Lorenzen. Το νερό είναι ζωντανό! Η κρυσταλλική δομή του αλλάζει, αντιδρά, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα ερεθίσματα που του δίνουμε! Κι όλα αυτά δεν παρουσιάζονται σαν θεωρίες, αλλά με τη μορφή απτών αποδείξεων μέσω της παρουσίασης εκπληκτικών φωτογραφιών. Μορφογγενετικα πεδία, μικροσυσσωματομένο νερό, Γαία, κοσμική συνείδηση, όλοι αυτοί οι όροι στροβιλίζονται μέσα στο μυαλό μου κάθε φορά που ξεφυλλίζω τις σελίδες του πονήματος αυτού… Είναι μοναδικό στο είδος του, και προσφέρει μπόλικη τροφή για σκέψη και πειραματισμό!