Home » META TV, από Συνεργάτη Κοινότητας του Μεταφυσικού
META TV από Συνεργάτη Κοινότητας του Μεταφυσικού

Μεσαιωνικό Φεστιβάλ (Ρόδος)

Μεσαιωνικό Φεστιβάλ 2006-2009 | Medieval Festival Rhodes 2006-2009

Εξαιρετική προσπάθεια στο μεσαιωνικό νησί της Ρόδου, χάρη στην οποία χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες κάθε χρόνο γυρνάνε πίσω στο χρόνο. Το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ 2010 κρατάει φέτος 3 μήνες, ξεκινώντας στις 15 Μαΐου (για το πλήρες πρόγραμμα δείτε εδώ: http://www.metafysiko.gr/?p=4899). Αν θέλγεστε από την ατμόσφαιρα του μεσαίωνα, είστε φίλος των κάστρων ή της ιπποτικής φιλοσοφίας, ή απλά προτιμάτε να επισκέπτεστε ιδιαίτερα “παράξενα” μέρη τότε η Ρόδος αξίζει μία θέση στο ταξιδιωτικό σας καλεντάρι…
Φέτος, η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού θα δώσει το παρόν στο φεστιβάλ μέσω της φωτογραφικής έκθεσης με τίτλο “Κάστρα και Θρύλοι” (εγκαίνια: 5 Ιουνίου) των Νικόλαου Κουμαρτζή και Μιλτιάδη Τσαπόγρα, συντονιστικών μελών της Ομάδας Πυθέας και του Παράξενου Ταξιδιώτη.

Περιγραφή Video
(To video είναι παραγωγής Poeessa Thematic Events – www.poeessa.com)
Στο βίντεο συμπεριλαμβάνονται φωτογραφίες από το Διεθνές Μεσαιωνικό Φεστιβάλ νήσου Ρόδου από το 2006 – 2009. Από το 2009, το φεστιβάλ έχει πάρει διαδημοτικό χαραχτήρα και περιλαμβάνει ήδη τις Γιορτές των Κάστρων : Ρόδου, Ασκληπιείου, Μονολίθου & Κρητηνίας.
Επιθυμούμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους: Ανδρέα Γκανάτσιο, Κώστα Ανδρουλάκη και Herb Jung για μέρος του φωτογραφικού υλικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.medievalrose.org