Home » από Μέλος Gateway Team, Άρθρα Επικαιρότητας, Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα
από Μέλος Gateway Team Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα

Τα “Φαινόμενα” επιστρέφουν!

ex_fainomena1.indd

Από το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου του 2010, επανακυκλοφορεί το περιοδικό Φαινόμενα μαζί με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος. Αξίζει να σημειώσουμε πως η κυκλοφορία του εντύπου θα είναι εβδομαδιαία, κάτι που δεν είχε συμβεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών κυκλοφορίας του(εκδιδόταν ανά 15νθήμερο). Τα Φαινόμενα θα “συνοδεύουν” την εφημερίδα, πάντα μαζί με δώρο κάποιο εξειδικευμένο DVD από τον κόσμο της εναλλακτικής αναζήτησης!

Στα ανανεωμένα Φαινόμενα ο ρόλος της Κοινότητας του Μεταφυσικού θα είναι κάτι περισσότερο από σημαντικός. Μέλη όπως η Ράνια Ιωάννου (Melian), ο Θοδωρής Κεφαλόπουλος (Trithemius), ο Νικόλαος Κουμαρτζής (Solon Aimonas Eautou) και ο Μηνάς Παπαγεωργίου, θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στη νέα αυτή έκδοση (ο τελευταίος μάλιστα έχει τη θέση του Αρχισυντάκτη)!

Στην τρίτη έκδοση των Φαινομένων (δείτε εδώ μια σχετική ανακοίνωση από το παρελθόν), η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού θα σταθεί και πάλι αρωγός αυτής της φιλόδοξης προσπάθειας που θα επιχειρήσει να παρουσιάσει ζητήματα του χώρου της εναλλακτικής αναζήτησης μέσα από ένα σοβαρό και υπεύθυνο πρίσμα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια!

banner f