Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό Hellenic Nexus
Έντυπος Τύπος

Hellenic Nexus τ.66 (Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2012)

 

Στο καλοκαιρινό Hellenic NEXUS, μια λεπτομερής οικονομική ανάλυση του «ασφαλούς οδηγού αποτυχίας» της κυβέρνησης, ο οποίος επισπεύδει την «επόμενη μέρα», και η ιστορική σημασία της έγκαιρης συνειδητοποίησης της καταστροφής από πολίτες και πολιτικούς.
Ακόμα, μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη που θα συζητηθεί. Για πρώτη φορά, πολιτικός αρχηγός μιλάει χωρίς περιστροφές για τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της ελληνικής πολιτικής ζωής, στα χρόνια του Μνημονίου – και όχι μόνο. Διαβάστε, επίσης, μια ανάλυση για το πώς η Ελλάδα θα γίνει ενεργειακός και γεωπολιτικός «παίκτης» μέσω… Κύπρου, μια παρουσίαση του Σκανδάλου Libor που έφερε στο φως την παγκόσμια απάτη των τραπεζιτών, αλλά και μια έρευνα για την ψηφιακή πόλη-αποκάλυψη των Τρικάλων, που σάρωσε τα διεθνή βραβεία εν μέσω… κρίσης!
Επιπλέον, στο καλοκαιρινό τεύχος του Hellenic NEXUS, η Νέα Πολιτική Ανανέωσης της Δράσης Χωρίς Ηγέτες, το μεγάλο τίμημα της σύγχρονης (κατασκευασμένης) τέλειας ανδρικής εικόνας, αλλά και το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ εξωγήινης… προέλευσης.

Αλλά και:
- Γιατί ανεβαίνουν συνεχώς οι τιμές, ενώ κατεβαίνουν οι μισθοί;
- Γεωπολιτικό σκάκι, με κλειδί την ανθρώπινη μετάλλαξη (και η αμήχανη στάση της Ελλάδας)
- Η γήινη ενέργεια της Λήμνου

Μαζί με το καλοκαιρινό τεύχος, το 32σέλιδο ένθετο: “Φαρμακευτικά Φυτά: Ο άγνωστος ελληνικός πλούτος. Μια πηγή Υγείας και εσόδων που μένει αναξιοποίητη…”