Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 94 (25/8/2012)

 

Τα τελευταία «Φαινόμενα» του καλοκαιριού φυλούσαν το καλύτερο για το τέλος του! Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 25 Αυγούστου, ένα άκρως αποκαλυπτικό και… τολμηρό τεύχος για τα Απαγορευμένα Ερωτικά Όνειρα! Ο ψυχολόγος και υπνοθεραπευτής, Άγγελος Βιαννίτης, αναλύει και απαντά με παραδείγματα σε όλες σας τις απορίες.

Επίσης, ο καθηγητής Γεωλογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Σταύρος Παπαμαρινόπουλος, μας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τις επιστημονικές εξελίξεις σχετικά με την αναζήτηση της χαμένης Ατλαντίδας και τον πόλεμο Ελλήνων και Ατλάντων στο απώτατο παρελθόν.

Μην παραλείψετε να διαβάσετε το άρθρο για τον Τσαρλς Φορτ, τον «παππού» των ανεξήγητων φαινομένων, τον άνθρωπο που πρώτος κατέγραψε και συγκέντρωσε με σοβαρό τρόπο αμέτρητα παράδοξα της εποχής του.

Και αυτή την εβδομάδα φιλοξενούμε μια εκπληκτική ιστορία μετενσάρκωσης με έναν Αμερικανό συνταγματάρχη του 19ου αιώνα να επιστρέφει σήμερα ως… πυροσβέστης!

Τέλος, σε αυτό το τεύχος κάνουν ντεμπούτο δύο νέες μονοσέλιδες στήλες! Το «Ξενοδοχείο Τεράτων», με αλλόκοτα όντα από την παγκόσμια μυθολογία και το «Λεξικό των Συμβόλων».

Μαζί με το τεύχος, δώρο το τελευταίο DVD της κασετίνας για τις Θεωρίες Συνωμοσίας του Discovery με τίτλο «Η δολοφονία του Ρομπερτ Κένεντυ»!

Αυτό το Σάββατο μόνο με τον Ελεύθερο Τύπο!