Home » από Μέλος Gateway Team, Προτάσεις
από Μέλος Gateway Team Προτάσεις

Το Άγγιγμα του Μίδα (εκδ. Αρχέτυπο)

book_28

Τίτλος: Το Άγγιγμα του Μίδα
Συγγραφέας: Θανάσης Βέμπος
Εκδοτικός Οίκος: Αρχέτυπο

Περίληψη
* Πώς μπορούμε να πλάσουμε πραγματικότητες;
* Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε κόσμους, γεγονότα, φαινόμενα της αρεσκείας μας;

Εδώ και χιλιάδες χρόνια είμαστε διαποτισμένοι με μια συνήθεια. Μια συνήθεια που μας επιβλήθηκε από τότε που ο άνθρωπος άρχισε να συγκεκριμενοποιεί τον κόσμο γύρω του.
Με βάση αυτή τη συνήθεια διαμορφώθηκε και εξακολουθεί να διαμορφώνεται η Συναινετική Πραγματικότητα.

* Πώς μπορεί να σπάσει ο φαύλος κύκλος;
* Πώς μπορεί να ξεφύγει η ανθρωπότητα από την παγίδα που η ίδια δημιούργησε;

Ο Θανάσης Βέμπος επανέρχεται δριμύτερος με ένα ακόμα βιβλίο-δυναμίτη. Μέσα από μια συναρπαστική περιπλάνηση στα μυστικά μονοπάτια που ο ίδιος τόσο καλά γνωρίζει, αποκαλύπτει, διασυνδέει και συναρμολογεί τα κομμάτια του Κοσμικού Παζλ.
Από τα περίφημα «κανάλια του Άρη» και τα ανεξήγητα αστρονομικά φαινόμενα, από το παρασκήνιο της εξέλιξης των φυσικών επιστημών μέχρι τα ΑΤΙΑ και τα παραψυχικά φαινόμενα, από το μαγικοπολιτικό χώρο μέχρι την εναλλακτική επιστήμη, από τα φορτεανά φαινόμενα μέχρι την επιστημονική φαντασία και τα διαστημικά ταξίδια, το βιβλίο αυτό θα αποκαλύψει κρίσιμες πτυχές της Διαδικασίας της Ομοιόστασης.
Το Aγγιγμα του Μίδα ξεκινά εκεί που σταματούσαν τα Φαντάσματα του Διαστήματος και προχωρά ακόμα παραπέρα.
Σε ένα κόσμο που αλλάζει με ρυθμό ταχύτερο απ όσο φαντάζεστε, σε ένα κόσμο που οι βεβαιότητες σκορπίζουν σαν ξερά φύλλα στον άνεμο, διαφαίνονται οι αμυδρές αναλαμπές του επικείμενου Κβαντικού Aλματος.
Στο βιβλίο αυτό υπάρχει το μυστικό που θα σας επιτρέψει να καβαλήσετε το κύμα αντί να πνιγείτε απ αυτό.
Η επιλογή είναι δική σας.

Η Γνώμη
Το άγγιγμα του Μίδα αποτελεί την έννοια του ανατρεπτικού βιβλίου. Ο Θανάσης Bέμπος σε αυτό το πολυσύνθετο βιβλίο, αναλύει τους μηχανισμούς που πλάθουν τη πραγματικότητα και το πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει ο άνθρωπος σε αυτήν. Επιχειρεί μία εις βάθος ανάλυση στη δομή των κοινωνικών και επιστημονικών επαναστάσεων…
Μάθετε για τα Οριακά Φαινόμενα που μπόλιαζαν συνεχώς το σώμα της Συναινετικής Πραγματικότητας μέχρι τη στιγμή που μεταβλήθηκαν σε Ανατρεπτικά Νεογνά και επέφεραν μεταβολές στη συλλογική αντίληψη της ανθρωπότητας. Δεκάδες φασματικοί κόσμοι πέρασαν φευγαλαία απο τη σφαίρα της πραγματικότητας και αποτέλεσαν αντικείμενο διαμάχης για τους επιστήμονες της εκάστοτε εποχής. Πόσο βέβαιος και πόσο σταθερός είναι ο κόσμος που μας περιβάλλει τελικά; Η απάντηση είναι προφανής…
Ένα βιβλίο που δεν διατίθεται σε καμία περίπτωση για ανάγνωση αλλά για μελέτη σε βάθος, ένα βιβλίο που θα σας λύσει μεν απορίες αλλά θα σας δημιουργήσει άλλες σοβαρότερες και σίγουρα θα σας αλλάξει μια για πάντα την αντίληψη σας για τον άνθρωπο και τη σχέση του με το σύμπαν!