Home » από Μέλος Gateway Team, Εκδηλώσεις Αναζήτησης
από Μέλος Gateway Team Εκδηλώσεις Αναζήτησης

Ευχές για τα 10 χρόνια μέσω youtube!

youtubebday

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμπλήρωση 10 ετών Κοινότητας του Μεταφυσικού έχει ήδη ξεκινήσει από τις 19 Ιανουαρίου του 2011! Απομένουν πλέον λιγότεροι από 6 μήνες για τη μεγάλη γιορτή που θέλουμε να οργανώσουμε στο metafysiko.gr, όμως αυτό θα μας απασχολήσει εντονότερα αργότερα.

Προς το παρόν τα διαδικτυακά happenings ξεκινούν με τη δυνατότητα που δίνουμε στους φίλους και επισκέπτες μας να ευχηθούν ή να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην Κοινότητα!

Δημιουργήσαμε ειδικό κανάλι στο youtube, το http://www.youtube.com/metafysikogr , στο οποίο και μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας χαιρετισμό! Στόχος η δημιουργία ενός πρωτότυπου μεταφυσικού video-ευχολογίου!

Πως ανεβάζω το video μου;

Η διαδικασία είναι απλή.

1) Δημιουργήστε το δικό σας βίντεο σε οποιαδήποτε τοποθεσία επιθυμείτε, στέλνοντας όποιο μήνυμα θέλετε στο metafysiko.gr.

2) Ανεβάστε το στο youtube.com μέσω του λογαριασμού σας. Εάν δεν έχετε μπορείτε να φτιάξετε πανεύκολα, διαφορετικά στείλτε το video σας στο metafysiko@hotmail.com.

3) Στη συνέχεια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email στο metafysiko@hotmail.com δίνοντάς μας το link του video σας στο youtube και εμείς θα το προσθέσουμε άμεσα στο κανάλι!