Home » από Μέλος Κοινότητα του Μεταφυσικού, Άρθρα Επικαιρότητας, Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα
από Μέλος Κοινότητα του Μεταφυσικού Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα

2010: Νέες Υπηρεσίες, Νέες Συνεργασίες

105

Meta-TV | Τα Podcasts του Παράξενου | Συνεργασία με Hellenic Nexus!

Κατά τα φαινόμενα, το 2010 θα φέρει πολλά νέα και ανακοινώσεις αν κρίνουμε από τις πρώτες -μόλις- ημέρες του!  Δύο νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες/ λειτουργίες έρχονται να προστεθούν στην κεντρική σελίδα της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού, καθώς και μία νέα συνεργασία με ένα ακόμα αυθεντικό περιοδικό του ελληνικού χώρου της εναλλακτικής αναζήτησης. Ας τα δούμε αναλυτικά:

105a

Meta – TV
Tο νέο αυτό “κανάλι”  (που μπορείτε να βρείτε στην κεντρική του metafysiko.gr) εκμεταλλεύεται ουσιαστικά τη δημοφιλή ιστοσελίδα youtube.com και μπορεί να προβάλλει οποιοδήποτε βίντεο είναι “ανεβασμένο” εκεί. Αυτο σημαίνει πως μέσω της Meta-Tv, υπάρχει η δυνατότητα προβολής εκπαιδευτικού και ενημερωτικού υλικού, ντοκυμαντέρ κ.α. Παρ’ όλα αυτά εμείς επιθυμούμε να πάμε το πράγμα ένα βήμα παραπέρα!
Τυγχάνει να θεωρείτε τον εαυτό σας έναν Παράξενο Ταξιδιώτη; Αναζητάτε μυστικά σύμβολα και παράξενα σημάδια μέσα στις πόλεις; Επισκέπτεστε τόπους αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος; Τοποθεσίες που συνδέονται με μύθους και θρύλους; Είδατε κάτι περίεργο στον ουρανό;
Αν κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω ισχύουν και ταυτόχρονα διαθέτετε μια κάμερα (μέσω της οποίας είτε έχετε κινηματογραφικό υλικό ή σκοπεύετε να κινηματογραφήσετε), τότε σας ενημερώνουμε ότι ενδιαφερόμαστε να προβάλλουμε το υλικό σας αυτό μέσα από την Meta-Tv!
Ελάτε σε επαφή είτε με την ομάδα Gateway (metafysiko[papaki]hotmail.com), είτε μέσω π.μ με κάποιον συντονιστή και ενημερώστε μας για την ακριβή διεύθυνση του βίντεό σας στο youtube. Πείτε μας επίσης λίγα λόγια για το τι περιγράφει το βίντεο που επιθυμείτε να προβάλλουμε.

podcasts_paraxenouΤα Podcasts του Παράξενου
Εγκαινιάζεται στην κεντρική σελίδα του ανανεωμένου metafysiko.gr το παραθυράκι των ”Podcasts του Παράξενου“. Η δυνατότητα αυτή στηρίζεται σε πρώτη φάση στη συνεργασία της Κοινότητάς μας με τον ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο Alex Tsakiris, ιδιοκτήτη του δημοφιλούς – στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού – skeptiko.com, που φιλοξενεί δεκάδες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις με εκπροσώπους εναλλακτικών θεμάτων αλλά και σκεπτικιστές. Για περισσότερα, παραπέμπεστε στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Tsakiris στο μέλος της ομάδας Gateway, Νικόλαο Κουμαρτζή, πριν από μερικούς μήνες.
Η λειτουργία των “Podcasts του Παράξενου” αναμένεται στο μέλλον να ανοίξει τις πύλες νέων και ακόμα πιο πρωτοποριακών υπηρεσιών στους κόλπους της Κοινότητάς μας (όπως π.χ εγχώριων μαγνητοφωνημένων διαλόγων και τριαλόγων ειδικού τύπου, podcasts “μεταφυσικών” ραδιο-εκπομπών κ.α)!
Ο σύνδεσμος για τα “Podcasts του Παράξενου” —–> http://www.metafysiko.gr/?cat=179

Συνεργασία με το Περιοδικό Hellenic Nexus!
Η πρώτη συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού και των εκδόσεων Έσοπτρον σε επίπεδο περιοδικών εντύπων είναι πλέον γεγονός!
Το metafysiko.gr και το επιτυχημένο έντυπο Hellenic Nexus έχουν συμφωνήσει εδώ και λίγες ημέρες πάνω σε μια αμοιβαία πλατφόρμα συνεργασίας.
Αυτή περιλαμβάνει την προβολή κάθε μήνα του εξωφύλλου και των περιεχομένων του Hellenic Nexus στην κεντρική σελίδα του www.metafysiko.gr (έχει ήδη εγκατασταθεί ειδικό παράθυρο κάτω και αριστερά της σελίδας) και από την άλλη την προβολή της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού στο περιοδικό μέσω μηνιαίας καταχώρησης! Εκτός αυτού έχει ήδη ανοίξει ο δρόμος για την παρουσίαση μελετών και άρθρων μελών της Κοινότητάς μας στο HN!