Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 125, 30/3/2013

Τα «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου με ένα σούπερ θεματικό τεύχος που δεν πρέπει να χάσετε! Η χρυσή εποχή της Παραψυχολογικής Έρευνας ζωντανεύει μέσα από τις σελίδες του περιοδικού σε ένα μοναδικό αφιέρωμα. Ελάτε σε επαφή με το Άγγελο Τανάγρα και το έργο του. Για πρώτη φορά παρουσιάζουμε φωτογραφίες από τα αυθεντικά του ημερολόγια. Ποια ήταν η αναγνωρισημότητα της Εταιρίας Ψυχικών Ερευνών; Η αποδοχή της μέσα από δημοσιεύματα εφημερίδων του 20’, του 30’ και του 40’! Επίσης, γνωρίστε την Ελένη Κικίδου, το τελευταίο μέντιουμ που εκπαίδευσε ο Τανάγρας, που βοηθούσε την αστυνομία να εξιχνιάζει άλυτα εγκλήματα!

Τέλος ενημερωθείτε  για την αναγέννηση της σοβαρής έρευνας των ανεξήγητων φαινομένων στην Ελλάδα και μάθετε πως μπορείτε να σπουδάσετε την επιστήμη της παραψυχολογίας σε ξένα ακαδημαϊκά ιδρύματα.

 

Μαζί με το τεύχος, δώρο ένα DVD ελληνικής παραγωγής που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι φίλων της εναλλακτικής αναζήτησης! Αποκαλύπτουμε τον Άγγελο Τανάγρα και το έργο της Εταιρίας Ψυχικών Ερευνών, παρουσιάζοντας ντοκουμέντα και στοιχεία εκείνης της εποχής!

Αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου μόνο με τον Ελεύθερο Τύπο!