Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό Hellenic Nexus
Έντυπος Τύπος

Hellenic Nexus τ. 56 (Οκτώβριος 2011)

Layout 1

Στο τεύχος Οκτωβρίου, το Ηellenic NEXUS αναλύει τα περί Ελεγχόμενης Πτώχευσης. Πώς μια «σίγουρη συνταγή καταστροφής», σύμφωνα με τον Mάριο Mπλεγέρ, πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Αργεντινής, προωθείται στους Έλληνες ως συνταγή σωτηρίας, θέτοντας ουσιαστικά τη χώρα υπό αποικιοκρατική κηδεμονία.

Διαβάστε ακόμα, για την επέλαση του Aναρχοκαπιταλισμού που θα φέρει κατάργηση των κρατών, «αγορασμένους» νόμους και πολίτες-πελάτες, για τις γεωπολιτικές προεκτάσεις της σύγκρουσης Τουρκίας-Ισραήλ, καθώς και για τη θεραπευτική δύναμη του εγκεφάλου που κάνει το placebo να έχει αποτελέσματα ακόμα και εν γνώσει του ασθενή.

Επιπλέον, μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση του φαινομένου της Nεο-μετανάστευσης και της νέας «Κοινωνίας των Ex-Patriots», μια ανάλυση της πολιτικής διάστασης της… γυναικείας σεξουαλικότητας, αλλά και μια συζήτηση χωρίς περιστροφές με τον καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας, δρ. Iωάννη Mάζη, σχετικά με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη στάση που πρέπει να κρατήσει η Ελλάδα.

Επίσης, στο Hellenic NEXUS Οκτωβρίου:
– Το τραπεζικό πρόβλημα σήμερα, στην Ελλάδα
– Συμπληρώματα Διατροφής: Είναι πάντα και για όλους «θαυματουργά»;
– «Tρυποκάρυδος»: Το ρωσικό HAARP
– Πρωτοβουλία Ευρωπαίων Πολιτών: H πρώτη εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας στην E.E.
– Θεωρίες της «Κούφιας Γης»: H σύγχρονη αλήθεια πίσω από τον μύθο

Μαζί με το τεύχος, το ένθετο: Τεχνοκρατία – Το απόλυτο σύστημα διακυβέρνησης του πλανήτη (Το Παγκόσμιο Νόμισμα του Άνθρακα και τα Έξυπνα Δίκτυα)