Home » Έντυπος Τύπος
Έντυπος Τύπος

Mystery Τεύχος No29

Ημερομηνία τεύχους: Μάιος 2007

mystery_may2007

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Ένας μεγάλος και πλήρες οδηγός αστρικής περιπλάνησης από την ΒΑΓΙΑ ΨΕΥΤΑΚΗ που περιλαμβάνει: Τρεις τεχνικές «εξόδου» από το σώμα. Τον χάρτη της Αστρικής Γεωγραφίας βασισμένο σε εμπειρίες αναγνωστών. Αστρική Μαγεία, Μαντεία & Μεταμόρφωση. Μεθόδους Προστασίας από Ψυχικά Βαμπίρ και πολλές ακόμη αναλύσεις για ζητήματα που αφορούν το Αστρικό Ταξίδι.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ & ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ
Ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗΣ μας διηγείται ορισμένες απίστευτες- αλλά απόλυτα πραγματικές- ιστορίες για στοιχειωμένα παιχνίδια που καταράστηκαν τους νεαρούς ιδιοκτήτες τους. Ιστορίες για κούκλες που κινούνται μονάχες τους, για παιχνίδια poltergeist και καταραμένα πάνινα εργαλεία Βουντού.

CLAPHAM WOODS: Η «ΠΕΝΤΕΛΗ» ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
Παρόμοια με την περιοχή της Πεντέλης, στην Αγγλία υπάρχει το Αλλοκοσμικό Τρίγωνο της περιοχής Clapham όπου εκατοντάδες μάρτυρες έχουν δει παράξενα όντα, UFO, υλοποιήσεις αιθερικών πλασμάτων και μαγικές Αδελφότητες που μέχρι σήμερα τρομοκρατούν τους κατοίκους. Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ εξιστορεί τα παράξενα περιστατικά που έχουν στοιχειώσει το δάσος Clapham, υποδεικνύοντας μια ακόμη από τις 62 αινιγματικές Πύλες του πλανήτη…

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
ΤΟΥ CHARLES L. REESE
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ παρουσιάζει και αναλύει διεξοδικά το μαγικό σύστημα του C. L. Reese για την μεταφορά της ανθρώπινης συνείδησης σε μια παράλληλη διάσταση. Μια τεχνική διαλογισμού που επιτρέπει το πέρασμα σε παράλληλους κόσμους.

ΑΚΟΜΗ

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΝΕΑΡΝΤΕΝΤΑΛ
& ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ

Του ΑΝΤΩΝΗ ΚΡΥΣΙΛΑ

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΥΚΝΩΤΗΣ 3.000 ΕΤΩΝ!

Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ K. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ

ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ: Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΜΑΓΕΙΑ
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΡΑΣΗ ΑΚΤΙΝΕΣ- Χ
Του ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΑΜΗ

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ 23
Του ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ