Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 73 (31/3/2012)

FAI_73

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ + ΕΛΛΗΝΙΚΟ DVD + ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο 31 Μαρτίου με ένα σπέσιαλ θεματικό τεύχος αφιερωμένο στη Στοιχειωμένη Ελλάδα!

Ποιοι είναι οι στοιχειωμένοι τόποι της πατρίδας μας και πως θα τους επισκεφτείτε; Μονοσέλιδος χάρτης της «Ελλάδας του Παραφυσικού»! Πως οργανώνεται ένα σωστό κυνήγι φαντασμάτων και τι εξοπλισμό οφείλετε να έχετε μαζί σας; Διαβάστε μια μεγάλη συνέντευξη του ερευνητή Jonathan Bright που μιλά για το φαινόμενο της Μόρας, τις Σκιές και τις ghost hunting εμπειρίες του! Ποιες είναι οι διασημότερες ghost τηλεοπτικές σειρές του εξωτερικού; Επίσης, ποιοι ήταν οι πρώτοι Έλληνες κυνηγοί φαντασμάτων και ποια η δράση τους στις αρχές της χιλιετίας; Τι λέει η επιστήμη για τα στοιχειώματα; Ανακαλύψτε γιατί οι εμφανίσεις άυλων οντοτήτων είναι διαχρονικές! Εμφανίζονταν φαντάσματα στην αρχαία Ελλάδα; Ποιες οι αναφορές για τα στοιχειά στην λαογραφία μας;

Μαζί με το περιοδικό δώρο, ένα ειδικό DVD που αποτελεί μια πρωτότυπη και πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγή! Η ελληνική ομάδα W Researching παρουσιάζει τα παραφυσικά ευρήματά της στο εγκαταλελειμμένο Ξενία της Πάρνηθας!

Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε επίσης και το πρώτο από τα δύο (+1 μπαλαντέρ) κουπόνια για τη μεγάλη κλήρωση δεκάδων δώρων αξίας χιλιάδων ευρώ που δίνουμε στους αναγνώστες μας.

Σάββατο 31 Μαρτίου, μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο!