Home » από Μέλος Gateway Team, Άρθρα Επικαιρότητας, Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα
από Μέλος Gateway Team Τελευταία Νέα - Επικαιρότητα

Η Κοινότητα στο 56ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παραψυχολογίας (Viterbo 8-11 Αυγούστου 2013)

 

Για πρώτη φορά στα 11,5 χρόνια λειτουργίας της Κοινότητας του Μεταφυσικού, ένα μέλος της πρόκειται να συμμετάσχει ενεργά σε ένα Παγκόσμιο Επιστημονικό Συνέδριο Παραψυχολογίας. Ο λόγος για τον Νικόλαο Κουμαρτζή, που από τις 8 έως τις 11 Αυγούστου του 2013 αναμένεται να μεταβεί στο Viterbo της Ιταλίας και στο 56ο Συνέδριο Παραψυχολογίας που διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά η Parapsychology Association. Εκεί αναμένεται να βρεθούν και ορισμένοι από τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς και ερευνητές που ασχολούνται στις μέρες μας με την επιστημονική μελέτη του πεδίου της Παραψυχολογίας.

O Νίκος θα συμμετέχει στο εν λόγω συνέδριο προβάλλοντας με αγγλικούς υπότιτλους το εξαίσιο δημιούργημά του, το ντοκιμαντέρ “Άγγελος Τανάγρας: Η τελευταία διάλεξη” (που παλαιότερα είχε προβληθεί στην MetaCon 2012 αλλά και ως DVD, συνοδευτικό του περιοδικού “Φαινόμενα”, στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος). Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το σήμα και όλα τα γραφιστικά που αφορούν τη συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελούν δουλειά του Νίκου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και λίγες ημέρες αργότερα, το κανάλι της Κοινότητας στο youtube  αναμένεται να φιλοξενήσει οπτικοακουστικό υλικό του απεσταλμένου μας στο Viterbo!