Home » Έντυπος Τύπος
Έντυπος Τύπος

Mystery Τεύχος No31

Ημερομηνία τεύχους: Ιούλ.-Αύγ. 2007

mystery_julyaug2007

Ο Ενεργειακός Χάρτης Δύναμης Αθήνας & Θεσσαλονίκης
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ παρουσιάζει το νέο σύστημα Αστικού Σαμανισμού που κυριαρχεί με μεγάλο ενθουσιασμό στους κύκλους των ερευνητών του εξωτερικού. Πρόκειται για μια σειρά τεχνικών ανίχνευσης και χειραγώγησης των βιοενεργειακών περασμάτων μέσα στο αστικό περιβάλλον. Με βάση τους χάρτες της Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής πρωτεύουσας, ο καθένας μπορεί πολύ απλά να πραγματοποιήσει σήμερα το σύστημα αυτό και στη δική του πόλη.
Ανακαλύψτε τα ενεργειακά περάσματα της περιοχής σας, τα μαύρα συμπλέγματα, αλλά και την αληθινή σημασία πολλών αινιγμάτων στις πόλεις όπως τα γκράφιτι, τα αστικά σκιάχτρα, τις μεταλλικές σφραγίδες, και άλλα περισσότερα αστικά μυστήρια.

Project Year Zero: Η Μεγαλύτερη Online Συνωμοσία του 2007
Το παγκοσμίου φήμης συγκρότημα Nine Inch Nails απασχολεί έντονα τα διεθνή μέσα εξαιτίας μιας παράξενης ιστορίας συνωμοσίας για την επερχόμενη καταστροφή του κόσμου και την εξωγήινη (;) παρέμβαση μιας οντότητας με τέσσερα δάχτυλα! Πρόκειται για μια συγκαλυμμένη αλήθεια, ή ένα καλά δομημένο διαφημιστικό κόλπο; Απαντά η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Τα Μυστικά της Αδελφότητας του Κρόνου
Πρόκειται για μια εντελώς άγνωστη στην Ελλάδα, γερμανική μυστική αδελφότητα, της οποίας οι τελετουργίες αφορούν τη σεξουαλική μαγεία και την υλοποίηση ενός πνεύματος με το παράξενο όνομα GOTOS. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ παρουσιάζει την αλλόκοτη ιστορία του τάγματος, τη σχέση της λατρευτικής ομάδας με το Nosferatu, όπως και τη βήμα προς βήμα διαδικασία υλοποίησης μιας σκεπτομορφής.

[Διαβάστε ακόμη στο νέο mystery που κυκλοφορεί:]

Ο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ
ΟΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΘΗΡΕΣ & ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ

Του ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΑΜΗ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ
+ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗ

ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ VS MIND CONTROL
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΑ ΑΚΤΙΝΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ!

Του ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΙ
Του ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΑΪΒΑΖΗ

ΣΥΝΤΡΙΒΕΣ UFOs: ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ;
Του ΚΩΣΤΑ ΚΙΑΠΕΚΟΥ

ΤΖΙΝΙ: ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ
Του ΘΩΜΑ ΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗ

GARY McKINNON: ΔΙΚΑΖΕΤAI Ο ΧΑΚΕΡ ΤΩΝ UFOs
Του ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ