Home » Έντυπος Τύπος
Έντυπος Τύπος

Mystery Τεύχος Νο32

Ημερομηνία τεύχους: Σεπτέμβριος 2007

mystery_sept2007

Οι 62 Μαύρες Πύλες της Γης
Ρώσοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως ο πλανήτης μας περιβάλλεται από ένα ενεργειακό πλέγμα τεράστιας δυναμικής. Στα 62 κομβικά σημεία μάλιστα των ενεργειακών περασμάτων παρατηρούνται καθημερινά σχεδόν δεκάδες ανεξήγητα φαινόμενα! Ο Γιώργος Ιωαννίδης παρουσιάζει με ακρίβεια τις συντεταγμένες στον παγκόσμιο χάρτη από όλα τα Hot Spots των αλλοκοσμικών φαινομένων, αναλύοντας ταυτόχρονα τι πραγματικά συμβαίνει στις περιοχές αυτές.

Τρίγωνο Βερμούδων 2007
Από το Μεσαίωνα μέχρι σήμερα στις Βερμούδες έχουν εξαφανιστεί περισσότερα από 150 πλοία. Τι αληθινά συμβαίνει όμως τώρα; Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ανεξιχνίαστα φαινόμενα στην ιστορία της ανθρωπότητας ή μήπως για ένα κατασκευασμένο μυστήριο; Ο Ανέστης Γεροδήμου περιηγείται στο χώρο δίνοντας απαντήσεις στα αναπάντητα -μέχρι σήμερα- ερωτήματα.

Η Λίστα με τους 50 Δρόμους Αντιβαρύτητας του Πλανήτη
Όλοι γνωρίζουμε το παράξενο φαινόμενο του αντιβαρυτικού δρόμου στην Πεντέλη. Κι όμως, το φαινόμενο αυτό είναι παγκόσμιο! Ο Νικόλαος Κουμαρτζής, ύστερα από επιτόπιες έρευνες, δημοσιεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον κατάλογο με τους 50 αντιβαρυτικούς δρόμους σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα εξηγεί τα αίτια του φαινομένου.

Συνέντευξη Giorgio Α. Tsoukalos
Ο προσωπικός γραμματέας του Έριχ φον Νταίνικεν είναι Έλληνας και μιλά αποκλειστικά στο mystery για Αρχαίους Αστροναύτες, τους Αληθινούς 12 Θεούς του Ολύμπου, την αστρική μετοίκηση και πολλά ακόμη…

[Διαβάστε ακόμη στο νέο mystery που κυκλοφορεί:]

Σεληνιασμός: Η Τρέλα που Προκαλεί το Φεγγάρι. Ο Μύθος & η Ιατρική Αλήθεια.
Του Θωμά Μαστακούρη

Αναδρομή: Η Ανεφάρμοστη Επιστήμη
& η Μέθοδος Ανάμνησης των Περασμένων Ενσαρκώσεων!
Από τους: Νικόλαο Κουμαρτζή, Βάγια Ψευτάκη & Αντώνη Κρύσιλα

Θαλάσσια Τέρατα: Τα Άγνωστα Πλάσματα του Βυθού
Του Κώστα Μαυραγάνη

Μήπως είσαι Otherkin; Οι Τρόποι για να Βρεις τη Μαγική σου Ταυτότητα!
Της Βάγιας Ψευτάκη

10 Πράγματα που Δεν Γνωρίζετε για τον Στέφεν Κινγκ.
Του Θωμά Μαστακούρη