Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 123, 15/3/2013

Τα «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την Παρασκευή 15 Μαρτίου με ένα αφιέρωμα στις σύγχρονες απόπειρες εξήγησης του παράξενου κόσμου που μας πειρβάλλει! Πως εξηγεί η επιστήμη τα ανεξήγητα φαινόμενα; Ποιος είναι ο ρόλος της ανθρώπινης συνείδησης; Πόσες διαστάσεις υπάρχουν; Υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι που κατοικούνται;

Επίσης, σε ένα πολύ ενδιαφέρον πεντασέλιδο άρθρο δείτε με ποιες μορφές εμφανίζεται ο Αντίχριστος τα τελευταία 2000 χρόνια. Μάθετε επίσης για το Κέντρο Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου, την πρώτη ελληνική πανεπιστημιακή ομάδα πνευματικής αναζήτησης που έδρασε την προηγούμενη δεκαετία. Γιατί η δράση της παραμένει επίκαιρη; Μαζί, το δεύτερο μέρος του άρθρου για τα παιδιά που θυμούνται προηγούμενες ζωές, η συγκλονιστική συνέχεια της παράθεσης των αποσπασμάτων από τα ημερολόγια του Αγγελου Τανάγρα, αλλά και η στήλη ΟΝΑΡ με αναλύσεις παράξενων ονείρων και προσωπικών εμπειριών!

Δώρο το DVD του Discovery με θέμα «Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ»! Ποια θα είναι η αντίδρασή μας σε περίπτωση που μια εξωγήινη φυλή αποπειραθεί να πραγματοποιήσει την πρώτη «επαφή» με τους γήινους; Ο Michio Kaku επισκέπτεται τους ειδικούς στο SETI και παρουσιάζει το βαθμό ετοιμότητάς μας απέναντι σε μια τέτοια εξέλιξη. Παράλληλα, όμως, ερευνά και τις συνέπειες που θα είχε το χειρότερο δυνατό σενάριο: μια εξωγήινη εισβολή στη Γη!

ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την Παρασκευή 15 Μαρτίου, με τον Ελεύθερο Τύπο!