Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 156, 30/11/2013

Τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο 30 Νοεμβρίου με ένα ειδικό συλλεκτικό τεύχος αφιερωμένο στους αρχαίους και τους σύγχρονους Ελληνες εξερευνητές!

Ένα μαγευτικό ταξίδι που ξεκινά από τους αρχαίους γεωγράφους, περνά στους άγνωστους Έλληνες κονκισταδόρες και καταλήγει στα περιπετειώδη ταξίδια του Παναγιώτη Ποταγού τον 19ο αιώνα, στον οποίο και χρωστάμε όσα γνωρίζουμε για τους απογόνους του Μ. Αλεξάνδρου στην Ασία! Επίσης, γνωρίστε τους σύγχρονους Παράξενους Ταξιδιώτες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και διαβάστε εντυπώσεις από τα εναλλακτικά ταξίδια τους. Τέλος, σας προσφέρουμε έναν οδηγό εξερεύνησης της άγνωστης Αθήνας. Δείτε με άλλα μάτια τις γειτονιές και τα κτίρια του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας!

Μαζί, δώρο ακόμα ένα DVD της νέας σειράς του History Channel, Ancient Aliens. Αυτή την εβδομάδα, «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου»: Αναφορές για επαφές των ανθρώπων με «ανώτερα» όντα μπορούν να εντοπιστούν από την αυγή του πολιτισμού μας. Τι ήταν εκείνο που πληροφόρησε την Ζαν Ντ’ Αρκ για τον τρόπο με τον οποίον μπορούσε να νικηθεί ο Βρετανικός στρατός; Θα μπορούσε ένα μικρό αγόρι από την Ινδία να κατανοήσει δυσνόητες μαθηματικές έννοιες με δασκάλα του μία Θεά; Αποσκοπούν κάπου αυτές οι «επαφές»;

Αυτό το Σάββατο 30 Νοεμβρίου μόνο με τον Ελεύθερο Τύπο!