Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 131, 18/5/2013

 

Τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου με ένα άκρως πρωτότυπο τεύχος για το «ελληνικό Game of Thrones»! Αποπειραθήκαμε να ανιχνεύσουμε βασικά στοιχεία της δημοφιλούς και επιτυχημένης αμερικανικής σειράς φαντασίας στην ελληνική πραγματικότητα του σήμερα. Τα αποτελέσματα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα! Ποιοι ψάχνουν σήμερα για γενεαλογικά δέντρα και οικόσημα Ελλήνων από τον 16ο αιώνα και εξής; Ένας εξειδεικευμένος ερευνητής μας λύνει όλες τις απορίες. Ποιοι είναι οι σύγχρονοι Έλληνες Ιππότες που εξασκούνται σε μεσαιωνικές πολεμικές τέχνες φορώντας πανοπλίες; Ο ιδρυτής τους μας αποκαλύπτεται. Ποιο φεστιβάλ της Ρόδου μας ταξιδεύει κάθε χρόνο στην εποχή του Μεσαίωνα; Η πρόεδρος του «Μεσαιωνικού Ρόδου» παρουσιάζει τις δραστηριότητες του συλλόγου!

Επίσης δώστε προσοχή σε ένα εισαγωγικό άρθρο για τα τελετουργικά του Σαμανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο και διαβάστε το β’ και τελευταίο μέρος του πρωτότυπου άρθρου για το λυκόφως του αρχαίου κόσμου με άγνωστα ιστορικά στοιχεία!

Μαζί, δώρο το DVD του Discovery με τίτλο « Η έρευνα των Φακέλων Χ». Από την έρευνα εκατοντάδων περιπτώσεων εμφανίσεων UFO και την εκδήλωση φαινομένων αυτόματης ανάφλεξης, έως το αινιγματικό γεγονός της Τουνγκούσκα έναν αιώνα πριν στη Σιβηρία, η «έρευνα των φακέλων Χ» εξετάζει όλα αυτά τα περιστατικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας του 21ου αιώνα, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και πειράματα. Τελικά πόσα από αυτά τα μυστήρια μπορούν να βρουν την οριστική τους λύση;

Αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου, μόνο με τον Ελεύθερο Τύπο!