Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 139, 27/7/2013

 

Τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο 27 Ιουλίου με ένα εναλλακτικό καλοκαιρινό τεύχος που θα σας συναρπάσει! Αναζητήσαμε και σας παρουσιάζουμε παράξενους θρύλους και δοξασίες από τα ελληνικά νησιά. Ποιες νησιώτικες παραδόσεις αναφέρονται σε δραστηριότητες… απέθαντων;

Προσεγγίζουμε το νησί της Πάτμου ως τόπο δύναμης και παρουσιάζουμε τη διαχρονική παρουσία του παράδοξου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Τέλος, επισκεπτόμαστε την Ανάφη, το μικρό νησί των νότιων Κυκλάδων και γνωστοποιούμε ακόμα μια τραγική υπόθεση κλοπής αρχαιοτήτων από Βρετανούς και Ρώσους κατά τους προηγούμενους αιώνες. Που βρίσκονται σήμερα οι κλεμμένοι αρχαιολογικοί θησαυροί;

Διαβάστε επίσης: Μια ιδιαίτερη συνέντευξη της Αργυρώς Λεντούδη για τις μυστικές δυνάμεις του εκκρεμούς, το όραμα του Παύλου Πισσάνου για τη δημιουργία της Επτάπολης, μιας σύγχρονης πολιτείας με αρχαιοελληνικά πρότυπα, καθώς επίσης και το β’ και τελευταίο μέρος της μελέτης για τις επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν την ύπαρξη της ανθρώπινης συνείδησης.

Στο τεύχος θα βρείτε και το 2ο κουπόνι του καλοκαιρινού μας διαγωνισμού, στον οποίο και κληρώνουμε 36 μοναδικά βιβλία εναλλακτικής αναζήτησης!

Μαζί με το περιοδικό, δώρο το DVD «Οι Μηχανές κυριαρχούν», με το κύρος του Discovery Channel, που παρουσιάζει ένα εφιαλτικό για την ανθρωπότητα μελλοντικό σενάριο.

Αυτό το Σάββατο 27 Ιουλίου, μόνο με τον Ελεύθερο Τύπο!